Últims podcast
laredacció capçalera
La Redacció - 17/01/22

Mari Àngels Gallardo, professional de Psicovallès, ens dóna la recepta per tenir un bon dilluns. Julià Guerrero comenta el partit Atlético Baleares - València d'ahir diumenge 16 de gener. Marc Gorriz valora molt positivament la campanya "Més comerç que mai", 57.800 vals de descompte s’han pogut bescanviar en 151 establiments. On més s'ha aprofitat ha estat a Cárnicas Merche, Condis i la gasolinera BP Truyols. Esther Hosa presenta "Jove, t'escoltem", el nou servei gratuït d'escolta i orientació a adolescents i joves de La Fàbrica. Albert San Andrés i l'actualitat esportiva del cap de setmana. La Laura surt al carrer i parla amb l'Abril, en Guillem, la Montserrat i en Jonathan sobre el Blue Monday.

 
 
linformatiu capçalera
Informatiu migdia - 15/01/22

L'actualitat informativa de Castellar i la comarca de la mà de Cristina Domene.

 
 
ambsenseembut capçalera
Amb sense embuts - 14/01/22

Espai radiofònic d’una hora que vol ser un programa de tertúlia i opinió local amb Clara Sellés, Jaume Clapés i Sara Schkot.

 
 
Inauguració de l'espai L'Alcavot i exposició de pintors castellarencs. || CEDIDA
Un nou punt de trobada a Castellar per a la cultura

Gabi Ruiz visita el Connectats per presentar-nos l'Espai Cultural L'Alcavot i parlar-nos de la programació d'exposicions, teatre i tallers d'aquest nou equipament

 
 
linformatiu capçalera
Informatiu migdia - 14/01/22

L'actualitat informativa de Castellar i la comarca de la mà de Cristina Domene.

 
 
laredacció capçalera
La Redacció - 14/01/22

Xavi Calm: entrenador de l'Atlètic Balears comenta el partit de la Copa del Rei contra el València, d'aquest diumenge 16 de gener. Marina Guinart: directora del Racó Esports parla de la seva carrera professional i del torneig solidari de pàdel d'aquest diumenge en benefici de Suma. Melani González: ens explica com acomplir els objectius que ens marquem. Julià Guerrero: parla de què hi darrera de tres cançons que ho van petar el 1997; Candle in the wind, My heart will go on, Step by Step.