Últims podcast
ambsenseembuts 2 capçalera
Amb sense embuts 3x32 - Propietaries delusional

Espai radiofònic d'humor fet amb molt d'amor. Una hora de tertúlia i opinió local amb Jaume Clapés i Sara Schkot. Aquesta setmana parlem de la llet, les amistats i les relacions sexo-afectives no normatives.

 
 
linformatiu capcalera
Informatiu migdia - 21/06/24

L'actualitat informativa de Castellar i la comarca de la mà de Cristina Domene.

 
 
lacarpetadelavi capçalera
La carpeta de l'avi - 21/06/24

L'Òscar Cardona, la Montserrat da Silva i la Montserrat Alsina presenten 'La Carpeta de l'avi'. Des de fa més d'una dècada cada divendres al matí, els mateixos avis són els cronistes de les seves activitats internes i externes al Casal. 

 
 
renaixença capçalera
RENAIXENÇA - 21/06/2024

L'Agrupació Sardanista Amics de Castellar (ASAC) ofereix cada setmana un espai d'audicions, de participació telefònica, d'agenda i d'entrevistes sobre el món de la sardana a Renaixença

 
 
 Débora Portillo i Vicens Sierra
Els guanyadors del CorreTruites, La Taverna del Gall i la Gallina, passen pel Connectats

El guanyador de la primera edició del CorreTruites de Castellar del Vallès va ser La Taverna del Gall i la Gallina. Avui tenim amb nosaltres els seus propietaris, la Débora Portillo i el Vicens Sierra, per parlar de la seva truita de poma amb formatge de cabra i confitura de tomàquet i per parlar de la vuitena edició del CorreTapes a la que també van participar i de la que se sabran els guanyadors pròximament.

 
 
linformatiu capcalera
Informatiu migdia - 20/06/24

L'actualitat informativa de Castellar i la comarca de la mà de Cristina Domene.

 
 
Infopòdcast capçalera
INFOPÒDCAST 20 juny

Nou capítol de l'infopòdcast on fem un repàs de l'agenda cultural del cap de setmana i destaquem l'ascens de l'Hoquei Club Castellar, els guanyadors del Corretapa i les obres a la piscina interior de SIGE

 
 
stories  capçalera
EUROVISIÓN: 1988, el año de CÉLINE DION - T4E103

Después de la victoria de Suiza este año, acabamos temporada recordando otro año en el que Suiza también se alzó con la victoria eurovisiva.

Con nuestros colaboradores habituales Christian Montenegro, Félix González y Arturo Briz comentamos los mejores momentos del festival del 1988, el año de Céline Dion, de la Década prodigiosa y de Lara Fabian

 
 
talcomraja 3
TAL COM RAJA - 20/06/2024

Tertúlia d'actualitat coordinada per Josep Asensio. 

 
 
portes de troia capçalera
A les portes de Troia - Bass reeves

Ens agrada viure i explicar la història en primera persona. El passat no és només allò que va succeir fa un temps, sinó el que explica la nostra realitat quotidiana. Per això fem història i parlem de la història. Amb la conducció de Sergio Rodríguez, i els historiadors Alberto Reche i Oliver Vergés.