Últims podcast
renaixença capçalera
Renaixença - 25/11/22

L'Agrupació Sardanista Amics de Castellar (ASAC) ofereix cada setmana un espai d'audicions, de participació telefònica, d'agenda i d'entrevistes sobre el món de la sardana a Renaixença.

 
 
A les portes de Troia
A les portes de Troia - Les brigades internacionals

Ens agrada viure i explicar la història en primera persona. El passat no és només allò que va succeir fa un temps, sinó el que explica la nostra realitat quotidiana. Per això fem història i parlem de la història. Amb Sergio Rodríguez i Alberto Reche.

 
 
linformatiu capcalera
Informatiu migdia - 24/11/22

L'actualitat informativa de Castellar i la comarca de la mà de Cristina Domene.

 
 
onatebradio nova capçalera
Ona TEB Ràdio - 24/11/22

El TEB ens presenta un programa de ràdio format per diferents seccions.

 
 
EL DEBAT capçalera 07
El Debat - 23/11/22

Aquest espai d'opinió, conduït els dimecres pel director de l'emissora, Julià Guerrero, compta amb representants dels diferents grups polítics municipals i també amb representants de la ciutadania qui amb, un regidor/a, analitzen l'actualitat de Castellar.

 
 
onesdecrom capçalera
Ones de Crom - 23/11/22

Aquest és un espai a càrrec d'Emili Miró que proposa descobrir i escoltar música experimental, des del jazz improvisat fins a l'electrònica més estranya i arriscada, passant per la música sorollosa japonesa, el nou folk experimental o els compositors amb mètodes musicals ben peculiars. Ones de crom el podeu escoltar cada dimecres de 10 a 11 de la nit.