Últims podcast
linformatiu capcalera
Informatiu migdia - 26/02/24

L'actualitat informativa de Castellar i la comarca de la mà de Cristina Domene.

 
 
Sílvia Sáiz, historiadora i arxivera municipal de Castellar
Sílvia Sáiz ens parla del patrimoni de Castellar al Connectats

El patrimoni arquitectònic de Castellar està estretament lligat a la família Tolrà. Ens en parlarà la Sílvia Sáiz, l’arxivera municipal, que ens explicarà qui eren els Tolrà, quina relació tenien amb Castellar i quins edificis van construir-hi.

 
 
portes de troia capçalera
A les portes de Troia - La terra plana i els antípodes

Ens agrada viure i explicar la història en primera persona. El passat no és només allò que va succeir fa un temps, sinó el que explica la nostra realitat quotidiana. Per això fem història i parlem de la història. Amb la conducció de Sergio Rodríguez, i els historiadors Alberto Reche i Oliver Vergés.

 
 
linformatiu capcalera
Informatiu migdia - 23/02/24

L'actualitat informativa de Castellar i la comarca de la mà de Cristina Domene

 
 
lacarpetadelavi capçalera
La carpeta de l'avi - 23/02/24

L'Òscar Cardona, la Montserrat da Silva i la Montserrat Alsina presenten 'La Carpeta de l'avi'. Des de fa més d'una dècada cada divendres al matí, els mateixos avis són els cronistes de les seves activitats internes i externes al Casal. 

 
 
renaixença capçalera
Renaixença - 23/02/24

L'Agrupació Sardanista Amics de Castellar (ASAC) ofereix cada setmana un espai d'audicions, de participació telefònica, d'agenda i d'entrevistes sobre el món de la sardana a Renaixença.

 
 
Logo de Ràdio Castellar
La redacció - Amb la Marina Antúnez

Marina Antúnez repassa la conversa que ha tingut amb Patrícia Font, directora de la pel·lícula que esdevindrà el tret de sortida de la nova edició del Bram! "El mestre que va prometre el mar"

 
 
Logo de Ràdio Castellar
La Redacció - Amb la Mònica Mimó

L'espai de la biblioteca Antoni Tort ens serveix per repassar els actes al voltant del Dia de la Dona, i en aquest context la Mònica Mimó i la Maria Rosa Treserres ens han fet un tast de les lectures poètiques que es faran el 6 de març

 
 
Logo de Ràdio Castellar
La Redacció - Amb Pepe Leiva i Noé Porras

Pepe Leiva, regidor de Cicle de l'Aigua i Noé Porras, president de la Penya Arlequinada ens acompanyen en la tertúlia sobre l'ús de les piscines aquest estiu. El regidor d'Acció Climàtica David Mascort, contempla la possibilitat de tancar les piscines municipals aquesta temporada.

 
 
Logo de Ràdio Castellar
La Redacció - Amb Oriol Garcia i Anna Parera

Estrena de la nova etapa Magazín de Ràdio Castellar La Redacció. Parlem amb Oriol Garcia sobre l'incendi a València.