Logo de Ràdio Castellar

Podcasts educatius

Ràdio Castellar col·labora amb escoles i instituts de Castellar del Vallès per portar la ràdio a les aules. Com a resultat d'aquesta sinergia s'han elaborat un seguit de podcasts que podeu escoltar en aquest apartat de la web.

Consell infants 2024 sol i lluna
Consell d'infants - El Sol i la Lluna

4  alumnes de El Sol i la Lluna i membres del Consell d'Infants passen per Ràdio Castellar per explicar els propers projectes del consell.

 
Els alumnes de l'Institut les Garberes que han fet el pòdcast
La setmana de la pagesia - L'institut de Jardineria i Agricultura Les Garberes

Els alumnes de l'institut de Jardineria i Agricultura Les Garberes ens parlen de les feines que van realitzar per la setmana de la pagesia.

 
Logo de Ràdio Castellar
Consell d'infants - 07/03/24

Dos alumnes del Mestre Pla i membres del Consell d'Infants passen per Ràdio Castellar per explicar els propers projectes del consell.

 
foto consell adolescents
Fent safareig - El feminisme - El podcast del consell d' adolescents

Estrenem "Fent safareig", el podcast mensual del consell d'adolescents. Un programa on es comprometen a porporcionar-nos un espai autèntic, inclusiu i divertit on podrem sentir-nos representades i connectades fent safareig sobre temes que ens afecten.  Avui parlem de feminisme.

 
Sant Jordi FEDAC Castellar

En motiu de la commemoració del centenari de la primera emisió de ràdio a Catalunya,  FEDAC Castellar ha enregistrat diferents llegendes tradicionals

 
+ Vídeos