Connectats

Benvinguts al Connectats, el magazín que s'elabora de manera conjunta per Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat.cat, Badalona Ràdio, el Prat Ràdio i Ràdio Castellar. Continguts de proximitat a la teva ràdio local cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 16h i fins les 19h. Guillem Plans, Jordi Rius i Rocío Gómez, us aproparan l'actualitat de Castellar del Vallès a través de la 90.1 FM i de lactual.cat

Ràdio a la carta
Saps si t'han 'piratejat' el teu correu electrònic?

Xavi Ruiz, responsable de l’escola d’informàtica, programació i robòtica, Codelearn Castellar, visita el Connectats per explicar-nos com defensar-nos dels ciberatacs i també comprovar si els nostres correus electrònics estan desprotegits i han estats 'piratejats'.

La Colla de Sabadell vol. II

Ens vam quedar amb ganes de saber-ne més i és per això que hem tornat a convidar al Connectats l'Anton Carbonell, membre del Col·lectiu Pere Quart i de la Comissió del Centenari de la Colla de Sabadell.

Especial Dia Internacional Contra l'Homofòbia

Parlem amb Ton Mansilla, advocat i assessor jurídic de l'Observatori contra l'Homofòbia. 

L'acrosport, arquitectura humana!

Al Connectats, descobrim l'acrosport amb els alumnes de l'escola Mestre Pla.

Entrevistem la jutgessa de pau de Castellar, Míriam Villdeperes

Míriam Valldeperes és jutgessa de pau de Castellar del Vallès des de 2002. A més és criminòloga i pèrit cal·ligràfic, i professora del màster de Criminalística de la UAB. Avui li posem rostre al Connectats a la justícia de pau.

​​ Guillem Plans, Rocío Gómez i Jordi Rius, són l'equip de Connectats a Ràdio Castellar