Connectats

Benvinguts al Connectats, el magazín que s'elabora de manera conjunta per Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat.cat, Badalona Ràdio, el Prat Ràdio i Ràdio Castellar. Continguts de proximitat a la teva ràdio local cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 16h i fins les 19h. Guillem Plans, Jordi Rius i Rocío Gómez, us aproparan l'actualitat de Castellar del Vallès a través de la 90.1 FM i de lactual.cat

Ràdio a la carta
Fem les maletes i marxem de viatge a Irlanda!

Marxem de viatge amb el president de l’entitat Viatges i Més, Joan Vilardebó, que ens convida a descobrir Irlanda, una illa plena de constrastos, i sobretot, de color verd!

Entrevistem al Connectats Lua Solé, presentadora del nou programa 'Otakus i K-Poppers'

La Lua Solé és una lletraferida, i des de fa uns mesos, una gran fan del K-Pop, és a dir, del pop coreà. La seva nova passió és tan intensa que, amb només 12 anys, ha decidit donar-la a conèixer a tots els castellarencs a través d'un programa a Ràdio Castellar

Cuina refrescant sense fogons!

La Marina Antúnez ens porta al Connectats un parell de receptes fresques per aquest estiu: mojito de tiramisú i pasta fresca.

Entrevistem l'alcalde Ignasi Giménez al Connectats d'Estiu

Té 39 anys, és pare de dos fills, i va estudiar Periodisme i Filosofia. És alcalde des de 2007, i acaba de començar el seu quart mandat, el tercer amb majoria absoluta.

Un turista molt molest

Al Connectats, parlem amb la tècnica de Medi Ambient de Castellar, Laia Planas, sobre els mosquits tigre. 

​​ Guillem Plans, Rocío Gómez i Jordi Rius, són l'equip de Connectats a Ràdio Castellar