Connectats

Benvinguts al Connectats, el magazín que s'elabora de manera conjunta per Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat.cat, Badalona Ràdio, el Prat Ràdio i Ràdio Castellar. Continguts de proximitat a la teva ràdio local cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 16h i fins les 19h. Guillem Plans, Jordi Rius i Rocío Gómez, us aproparan l'actualitat de Castellar del Vallès a través de la 90.1 FM i de lactual.cat

Ràdio a la carta
Saps què és un Pla d'Igualtat?

A partir del 8 de març de 2021, totes les empreses de més de 100 persones hauran tenir obligatòriament un Pla d'Igualtat. Així es va aprovar aquest mes en Consell de Ministres. N'hem parlat al Connectats amb la politòloga i especialista en administració pública i polítiques de gènere, i un de les impulsores del Projecte Ella, Judit Terés.

Des de Silicon Valley, connectem amb Laura Homet

Al Connectats agafem l’avió fins a Califòrnia perquè allà ens hi espera una castellarenca de vint-i-quatre anys que va fer les maletes per acabar la carrera d’Enginyeria Electrònica i Telecomunicació a Colorado, als Estats Units, però que s’hi ha acabat quedant pel seu talent i empenta com un dels nous fitxatges d’una prestigiosa empresa de Silicon Valley. 

Com afecta el fred les nostres mascotes?

En parlem al Connectats amb la veterinària Marta Dellà de la Clínica Bitxos de Castellar.

Avui, i cada dia, tots units contra el càncer de mama

Jèssica Orera, cofundadora del col·lectiu Save the Mama, ha passat pel Connectats per explicar-nos tota la feina de sensibilització i recaptació de fons que fa la seva associació.

Anem a fer la compra al supermercat Canyameres!

A la sortida exterior del Connectats, anem a veure la Magda i la Maite, al supermercat del poble, el Canyameres!

​​ Guillem Plans, Rocío Gómez i Jordi Rius, són l'equip de Connectats a Ràdio Castellar