Connectats

Benvinguts al Connectats, el magazín que s'elabora de manera conjunta per Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat.cat, Badalona Ràdio, el Prat Ràdio i Ràdio Castellar. Continguts de proximitat a la teva ràdio local cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 16h i fins les 19h. Guillem Plans, Jordi Rius i Rocío Gómez, us aproparan l'actualitat de Castellar del Vallès a través de la 90.1 FM i de lactual.cat

Ràdio a la carta
Tipscool, una eina per ajudar a decidir el teu futur acadèmic i laboral

Parlem amb Esther Cid, psicòloga i una de les tres persones que ha impulsat la start-up.

Ens deixem assessorar per l'Albert Cucurull!

Amb el Connectats, anem al Vinalium de Castellar per parlar de vins. 

Entrevistem la científica Pilar Dellunde

És catedràtica de lògica de la UAB, i a més col·labora amb l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC. La Pilar és també una gran aficionada als jocs de taula. Amb ella, hem compartit tauler i partida al Connectats.

La Rosalía ja té sardana

La Cobla Contemporània prepara nou disc, amb versions a ritme de sardana de cançons d'artistes com Rosalía, Luís Fonsi o Enrique Iglesias. Xavier Chacón, tenora de la Cobla, ha passat pel Connectats.

L'agenda del màrqueting de 2020

La nostra col·laboradora especialista en comunicació i empresa, Magda Farré, ha passat pel Connectats per posar-nos al dia l'agenda del màrqueting a Barcelona. Mobile World Congress, Social Media Marketing Day, eShow Barcelona i BizBarcelona, són algunes de les seves propostes.

​​ Guillem Plans, Rocío Gómez i Jordi Rius, són l'equip de Connectats a Ràdio Castellar