Connectats

Benvinguts al Connectats, el magazín que s'elabora de manera conjunta per Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat.cat, Badalona Ràdio, el Prat Ràdio i Ràdio Castellar. Continguts de proximitat a la teva ràdio local cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 16h i fins les 19h. Guillem Plans, Jordi Rius i Rocío Gómez, us aproparan l'actualitat de Castellar del Vallès a través de la 90.1 FM i de lactual.cat

Ràdio a la carta
Estem preparats pel desconfinament?

El coach i fundador de El Despertador, Jordi Muñoz, ens ha preparat al Connectats un kit de gestió emocional per adaptar-nos a la nova normalitat un cop ens desconfinem

Entrevistem Laura Garcia

Pel Connectats ha passat la consultora energètica i enginyera industrial, Laura Garcia. Fa més de 17 anys que es dedica a l'àmbit de l'eficiència energètica.

Saps què és un trafficker?

És una nova professió relacionada amb les TIC, amb l'espai digital. N'hem parlat al Connectats amb la nostra especialista en comunicació i empresa, Magda Farré.

La Guspira, una nova plataforma cultural a Castellar

Entrevistem al Connectats a Rat Cucurull, presidenta de l'entitat de nova fornada, La Guspira.

Maria Antònia Vilardebó, arqueòloga i viatgera

Maria Antònia Vilardebó és una dona vital i curiosa, i una de les responsables de l’agència VIATGES I MÉS, Lleure Solidari. Al Connectats, hem volgut compartir una estoneta amb aquesta castellarenca.

​​ Guillem Plans, Rocío Gómez i Jordi Rius, són l'equip de Connectats a Ràdio Castellar