Connectats

Benvinguts al Connectats, el magazín que s'elabora de manera conjunta per Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat.cat, Badalona Ràdio, el Prat Ràdio i Ràdio Castellar. Continguts de proximitat a la teva ràdio local cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 16h i fins les 19h. Guillem Plans, Jordi Rius i Rocío Gómez, us aproparan l'actualitat de Castellar del Vallès a través de la 90.1 FM i de lactual.cat

Ràdio a la carta
I a tu, t'agraden els jocs de taula?

Tasta Jocs és la nova entitat castellarenca que aplega els aficionats als jocs de taula. Josep Maria Guitart, Òscar Vila i Pilar Dellunde, tres dels fundadors, han passat pel Connectats.

Ja coneixeu la campanya que ACNUR està duent a terme als carrers de Castellar?

Joan Subirà ens explica en profunditat què és el Plumpy Nut, un nutrient per combatre la pobresa infantil. 

Parlem del dret a lleure dels infants

Al Connectats, hem comptat amb la psicòloga Judit Avellaneda per parlar sobre les extraescolars i la importància que els infants juguin lliurement.

Entrevistem el DJ David Fuentes

És l'ànima de la Festa dels Amics dels 80, i va punxar durant molts anys a El Cali. Fem memòria de la nit castellarenca al Connectats amb el dj David Fuentes.

Existeixen les 'gangues' a la xarxa?

Gerard Vilanova de TIC Activa visita el Connectats per oferir-nos consells per comprar amb seguretat i de manera responsable a través d’internet

​​ Guillem Plans, Rocío Gómez i Jordi Rius, són l'equip de Connectats a Ràdio Castellar