Connectats

Benvinguts al Connectats, el magazín que s'elabora de manera conjunta per Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat.cat, Badalona Ràdio, el Prat Ràdio i Ràdio Castellar. Continguts de proximitat a la teva ràdio local cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 16h i fins les 19h. Guillem Plans, Jordi Rius i Rocío Gómez, us aproparan l'actualitat de Castellar del Vallès a través de la 90.1 FM i de lactual.cat

Ràdio a la carta
Descobrim la passió per les abelles d'en Samuel Ramal

Fem una entrevista entre mig milió d'abelles, a mig camí de Sant Llorenç, amb l'apicultor i apiterapeuta Samuel Ramal.

Entrevistem al Connectats l'escriptora Josefina Llauradó

És curiosa i viatgera, i de les paraules, n’ha fet ofici. De la seva imaginació han sorgit, entre d’altres, l’entranyable personatge de novel·la infantil, Bernat el Detectiu. Al Connectats hem compartit una estona amb l’escriptora castellarenca Josefina Llauradó.

Apps per a embarassades i mares novells, amb Ivette Hijano

L’embaràs i la maternitat és una etapa de la vida que va acompanyada de molts dubtes, de moltes preguntes sobretot per a les mares novells… I és aquí, on molts emprenedors i startups han vist un gran nínxol de mercat per crear aplicacions al voltant d’aquesta temàtica. En parlem al Connectats, amb Ivette Hijano.

Les apostes online, un entreteniment perillós

Parlem amb la doctora Mónica Oliver sobre la ludopatia, un trastorn en creixement des de la implosió de les apostes a internet. La psicòloga, experta en addiccions, analitza aquesta proliferació i les conductes que comporta.

44 anys jugant amb l'STOP

Dues generacions de castellarencs s'ho han passat pipa, en part, gràcies a les joguines de l'STOP. Els visitem amb el Connectats!

​​ Guillem Plans, Rocío Gómez i Jordi Rius, són l'equip de Connectats a Ràdio Castellar