Els periodistes Guillem Plans i Rocío Gómez, en un dels programes del magazin Connectats de Ràdio Castellar i La Xarxa

Connectats

Benvinguts al Connectats, el magazín que s'elabora de manera conjunta per Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat.cat, Badalona Ràdio, el Prat Ràdio i Ràdio Castellar. Continguts de proximitat a la teva ràdio local cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 16h i fins les 18h. Guillem Plans, Jordi Rius i Rocío Gómez, us aproparan l'actualitat de Castellar del Vallès a través de la 90.1 FM i de lactual.cat

Sílvia Sáiz, historiadora i arxivera municipal de Castellar
Sílvia Sáiz ens parla del patrimoni de Castellar al Connectats (Part II)

La Sívia Sáinz, arxivera municipal de Castellar del Vallès, torna a passar pel Connectats. Fa un parell de mesos ja ens va parlar del patrimoni arquitectònic que està estretament lligat a la família Tolrà. Reprenem aquest repàs allà on el vam deixar, el 1934 amb la construcció de les escoles Emili Carles Tolrà. 

 
El cartell de la cinquena edició de la Marató de la Diversitat
5a Marató de la Diveristat amb Rat Basterretxea al Connectats

Aquest dissabte, dia 13 d'abril, ha Castellar del Vallès es durà a terme la 5a Marató de la Diversitat que organitza l’entitat SUMA. Aquesta entitat va néixer el 2018 per aconseguir normalitzar la diversitat a les aules de Castellar. Ens ho explica la seva presidenta, Rat Basterretxea. 

 
18  Conspiranoia
Parlem amb Àurea Márquez, actriu de 'Conspiranoia'
 
19  Teatre al Detall txell botey
Parlem amb Txell Botey actriu de Teatre al Detall
 
Carles Garcia ‘Sancho', President del Moviment d’Esplais del Vallès (MEV)
Carles García 'Sancho' al Connectats

El Carles García, o ‘Sancho’ com el coneix tothom, està fent tercer del grau d’Educació Primària, però la seva vocació és el lleure. És voluntari i col·laborador de diverses entitats de Castellar del Vallès i President del moviments d’esplais del Vallès (MEV). La seva energia sembla inacabable com també el seu entusiasme per tot el que fa. Avui passa pel Connectats. 

 
+ Vídeos