Connectats

Benvinguts al Connectats, el magazín que s'elabora de manera conjunta per Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat.cat, Badalona Ràdio, el Prat Ràdio i Ràdio Castellar. Continguts de proximitat a la teva ràdio local cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 16h i fins les 19h. Guillem Plans, Jordi Rius i Rocío Gómez, us aproparan l'actualitat de Castellar del Vallès a través de la 90.1 FM i de lactual.cat

Ràdio a la carta
Lectures d'estiu amb La Centraleta

El responsable de la llibreria La Centraleta, Carlos Higueras, ha passat pel Connectats per proposar-nos alguns llibres per aquestes vacances d'estiu, com per exemple, 'Mata a tus ídolos', de Toni García, o 'Mujeres que no perdonan', de Camilla Läckberg.

Marc Parayre recomana... El joven Sheldon

El periodista castellarenc ens recomana al Connectats l'spin-off de 'The Big Bang Theory'. Es tracta de 'El joven Sheldon', una sèrie disponible a Movistar+ i Prime Vídeo.

Marc Parayre recomana... The Last Dance

El periodista castellarenc fa parada al Connectats per recomanar-nos aquesta sèrie documental sobre una de les grans estrelles de la NBA: Michael Jordan. És una producció de Netflix.

Marc Parayre recomana... The Last Ship

El periodista castellarenc Marc Parayre passa pel Connectats i ens recomana una sèrie per aquest estiu. Aquesta vegada és el torn de The Last Ship, una producció de TNT que podeu trobar a la plataforma Sky.

Jaume Clapés Solé passa pel Connectats

Graduat en Comunicació Audiovisual i actor vocacional, en Jaume (@jaumecss) acaba de llicenciar-se a l’escola de teatre Nancy Tuñón. Compartim conversa amb el castellarenc al Connectats.

​​ Guillem Plans, Rocío Gómez i Jordi Rius, són l'equip de Connectats a Ràdio Castellar