Connectats

Benvinguts al Connectats, el magazín que s'elabora de manera conjunta per Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat.cat, Badalona Ràdio, el Prat Ràdio i Ràdio Castellar. Continguts de proximitat a la teva ràdio local cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 16h i fins les 19h. Guillem Plans, Jordi Rius i Rocío Gómez, us aproparan l'actualitat de Castellar del Vallès a través de la 90.1 FM i de lactual.cat

Ràdio a la carta
Apps per tornar a la rutina

Tornar a la rutina no és fàcil però les noves tecnologies, i en concret, les aplicacions, poden donar-nos un cop de mà perquè adaptar-nos al dia a dia no sigui tant feixuc. En parlem al Connectats amb la nostra col·laboradora, Magda Farré.

L'Institut Agrari, un equipament estratègic per a la comarca

N'hem parlat al Connectats amb Berta Tasias i Anna Càceres, directora i secretària de l'Institut Agrari de Castellar del Vallès.

Saps què és una cooperativa d'habitatge?

La Fe Moya, en Miquel Vallmitjana i la Pilar Homs, ens expliquen al Connectats el projecte d'habitatge cooperatiu Can Carner.

Entrevistem la dissenyadora de calçat Sílvia Fadó

L'artista castellarenca elabora veritables joies i peces d'art que combinen l'artesania i la innovació. Fadó ha passat per la nova temporada del Connectats.

La reconnexió digital després de les vacances

En parlem amb Gerard Vilanova, responsable del projecte pedagògic Tic Activa al Connectats.

​​ Guillem Plans, Rocío Gómez i Jordi Rius, són l'equip de Connectats a Ràdio Castellar