la redaccio maria capçalera

La Redacció

Cada dia a les 12h i alguns minuts, LA REDACCIÓ

El magazín de Ràdio Castellar, amb Maria Poveda, Carlos Lecegui i Carles Díaz, inicia una nova temporada on connectarà amb l'actualitat i la cultura castellarenca.

Logo de Ràdio Castellar
La redacció - Amb la Marina Antúnez

Marina Antúnez repassa la conversa que ha tingut amb Patrícia Font, directora de la pel·lícula que esdevindrà el tret de sortida de la nova edició del Bram! "El mestre que va prometre el mar"

 
Logo de Ràdio Castellar
La Redacció - Amb la Mònica Mimó

L'espai de la biblioteca Antoni Tort ens serveix per repassar els actes al voltant del Dia de la Dona, i en aquest context la Mònica Mimó i la Maria Rosa Treserres ens han fet un tast de les lectures poètiques que es faran el 6 de març

 
Logo de Ràdio Castellar
La Redacció - Amb Pepe Leiva i Noé Porras

Pepe Leiva, regidor de Cicle de l'Aigua i Noé Porras, president de la Penya Arlequinada ens acompanyen en la tertúlia sobre l'ús de les piscines aquest estiu. El regidor d'Acció Climàtica David Mascort, contempla la possibilitat de tancar les piscines municipals aquesta temporada.

 
Logo de Ràdio Castellar
La Redacció - Amb Oriol Garcia i Anna Parera

Estrena de la nova etapa Magazín de Ràdio Castellar La Redacció. Parlem amb Oriol Garcia sobre l'incendi a València.

 
Núria Santander,Míriam Movilla, Xavi Àlvarez i Sergi Alberola, durant la tertúlia sobre ioga a Ràdio Castellar - C.L.
Ioga i salut mental

L'entitat castellarenca Suport Castellar ha enregistrat una tertúlia a Ràdio Castellar per parlar dels beneficis que pot oferir el ioga a la salut mental. Miriam Movilla, coordinadora de Suport Castellar, Núria Santander, fundadora del centre de ioga Karuna, i els usuaris Sergi Alberola i Xavi Álvarez parlen dels beneficis d'aquesta activitat.

 
+ Vídeos