Laura Hernández, de verd, al podi de Lloret de Mar.
Laura Hernández, de verd, al podi de Lloret de Mar. - Cedida
08/06/2017 Esports
Laura Hernández, bronze en salt de llargada
Bona actuació del CAC a les finals juniors de Lloret, just abans de les finals benjamins d'aquest cap de setmana
Albert San Andrés
Aquest cap de setmana, Lloret de Mar va ser la seu de les finals del Campionat de Catalunya juvenil, junior i promesa d'atletisme, on l'atleta castellarenca Laura Hernández (5,33 m) va aconseguir la medalla de bronze en salt de llargada en la categoria junior.
Hernández (de verd a la foto) va quedar-se a només tres centímetres de la plata, aconseguida per Alícia Vázquez (CA Tarragona) i a 13 de l'atleta guanyadora, Laura Perpinyà (AA Catalunya).
A banda de la medalla, l'atleta del Club Atlètic Castellar va quedar-se molt a prop de la mínima pels campionats estatals, aconseguint el millor salt de llargada fet per una atleta castellarenca a la història, segons fonts del mateix club.
En categoria juvenil, Marc Garriga (9:53,04) es quedava a les portes del podi en els 3000 metres, en una categoria on el rècord de Catalunya vigent encara està de la mà del castellarenc Jordi Torrents (8:09,99). Roger Torras (3,65) era setè en perxa
En promesa, Guillem Arderius (13,75) era quart en triple salt, pel darrere del guanyador Víctor Del Río (AA Palamós), Darío Sirerol (CA Igualada) i Ferran Urquía (ISS L'Hospitalet). Arderius però va aconseguir igualar la seva millor marca personal. L'Alba Reig (1:18,31) finalitzava en sisena posició als 400 metres tanques.

Al campionat es van batre fins a set rècords, aconseguint diverses mínimes pels campionats europeus.
D'altra banda, Castellar del Vallès serà aquest diumenge la seu de les finals del mateix campionat en categoria benjamí, on Ivet Ortuño serà l'esperança atlètica que representi la Vila en aquesta competició, on hi haurà més 1000 atletes.

Amb l'afluència de clubs d'arreu de la geografia catalana, s'espera una gran entrada a les pistes d'atletisme de Colobrers, com ja es va veure fa dues setmanes en les classificatòries prèvies pels campionats en les categories benjamí, aleví i infantil.