14   padel_1440x961
La presentació dels 14 equips de l’entitat va set tot un èxit d’assistència. || CEDIDA
17/04/2024 Esports
Es presenten els equips de pàdel de la Penya Arlequinada

L'entitat compta amb 14 equips, 12 dels quals estan adscrits a la Federació Catalana de Pàdel

Albert San Andrés

El club esportiu de Can Font, la Penya Arlequinada, va presentar els equips de la secció de pàdel el passat cap de setmana, en un acte on van desfilar els 14 equips de l’entitat, en la seva festa gran.
Amb aquest total de 14 equips, 12 dels quals adscrits en la Federació Catalana de Pàdel, la Penya es converteix en el segon club amb més representació en l’àmbit català, pel darrere del Júnior de Sant Cugat, un club amb més múscul social, però amb el que competeixen de tu a tu. Amb l’equip absolut a Divisió d’Honor, com a buc insígnia en la màxima categoria catalana, també tenen dos equips més a la lliga de Suma Pàdel.


En l’acte, va haver-hi presència del consistori local, amb el regidor d’esports Nakor Bueno i el regidor d’espai públic, Pepe Leiva.


En el posterior refrigeri, l’estrella va ser Vaquero-Zarza Cortadores, talladors professionals que van amenitzar la vetllada. “Va ser tot un èxit d’assistència. Van assistir gairebé tots els esportistes de la secció i també els patrocinadors. Des de la junta estem molt contents d’haver pogut celebrar un acte com aquest. També cal destacar que vam poder conèixer a molts dels nous socis de l’entitat. En els últims temps continuem creixent en nombre de socis, el que és un aspecte molt positiu per a nosaltres” va remarcar el president de l’entitat, Noé Porras.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris