Biblioteca Municipal Antoni Tort
Biblioteca Municipal Antoni Tort - Arxiu
28/03/2018 Cultura
La Biblioteca busca escriptors de 6 a 13 anys

Les obres que es presentin en el marc del Dia Internacional del Llibre Infantil seran llegides en públic el 6 d'abril com a commemoració d'aquesta celebració

La Biblioteca Municipal Antoni Tort celebrarà un any més el Dia Internacional del Llibre Infantil, una efemèride que commemora arreu del món l’aniversari del naixement de l’escriptor Hans Cristian Andersen.

Amb aquest objectiu, i com ja és habitual, l’equipament ha organitzat una jornada que tindrà lloc el proper divendres 6 d’abril a partir de les 18 hores, i que començarà amb la lectura del manifest del Dia Internacional del Llibre Infantil. A continuació, infants de 6 a 13 anys llegiran les seves creacions literàries, que hauran hagut de fer arribar prèviament a la Biblioteca Municipal. Així, per poder participar de l’activitat, els nens i nenes interessats han d’escriure un conte o un poema, d’una llargada màxima d’un foli DIN A4, i portar-lo presencialment a l’equipament (c. Sala Boadella, 6) o bé enviar-lo per correu electrònic a l’adreça mimopm@diba.cat, indicant nom i cognoms i una adreça electrònica o un telèfon de contacte.

Un cop finalitzades les lectures, se celebrarà una tertúlia infantil i juvenil.

El Dia Internacional del Llibre Infantil té lloc habitualment cada 2 d’abril. El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT), junt amb les seccions de l’Organización Española para el Libro Infantil (OEPLI) de Madrid, Galícia i el País Basc, s’encarrega a l’Estat Espanyol d’aquesta celebració que es va iniciar l’any 1967 promoguda per l’International Board on Books for Young People (IBBY).

Comparteix
M'agrada
Comentaris