27/03/2018 Actualitat
Comencen les celebracions de Setmana Santa

El Cor de Cavallers de Castellar sortirà aquest dijous a fer els Cants de la Passió

Redacció

Aquest dijous 29 comencen les celebracions de Setmana Santa. Com és tradicional la tarda de Dijous Sant el Cor de Cavallers de Castellar, acompanyats de guitarra i acordió, sortirà a fer els Cants de la Passió als llocs de costum amb el següent horari aproximat: a les 17 h a la Residència Les Orquídies, a les  17.30 h a l'Obra Social Benèfica, a les  18.10 h al carrer Torras, davant Begudes Parera i a les 18.30 h al carrer Major, davant pastisseria Villaró per acabar a les 18.50h a la Plaça del Mercat.

A dos quarts de vuit, tindrà lloc a l'església de Sant Esteve la missa de la Cena del Senyor  i aproximadament a les 20.30 h, sortint de la Missa hi haurà la cantada solemne al cancell de l'Església. Posteriorment, es farà la vetlla d'Adoració i pregària davant el Santíssim Monument.

La celebració continua divendres 30 de març, Divendres Sant, amb la Trobada de Primavera al Puig de la Creu entre les 8 i les 13 h. La celebració començarà amb la litúrgia de les hores a partir de les 8 h del matí, per després encetar una jornada de portes obertes amb ofrena de llànties, palmes i flors boscanes. A les 9.30 h es farà un via crucis i una hora més tard un esmorzar amb torrades amb oli i sal al preu d'un euro. La trobada acabarà amb el Cant de la Passió a càrrec del Cor de Cavallers de Castellar i l'audició musical Stabat Mater. A l'església de Sant esteve, a partir de les 18.30 h hi haurà la celebració de la Mort del Senyor i una hora més tard un via crucis. Dissabte Sant, 31 de març, l'Església restarà oberta al matí sense cap acte de culte, com prescriu la Litúrgia. A les 09.30h, Ofici i Laudes i a les 22 h, la solemne vetlla pasqual. Diumenge 1 d'abril, Diumenge de Resurrecció, 1 d'abril, se celebrarà l'Eucaristia de Pasqua a les 10 i les 12 h, celebració que també es farà a la Capella de Montserrat a les 20 h.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris