B 124 bona_950x634
Un tram de la B-124 que serà remodelat
22/04/2024 Actualitat
La Generalitat adjudica el condicionament de la B-124 entre Castellar i Sant Llorenç Savall

L’actuació abasta un tram de prop de 12 quilòmetres i inclou la renovació del ferm, la millora de la seguretat en encreuaments i construcció de cunetes transitables per a donar un sobreample a la carretera

Redacció

El Departament de Territori ha adjudicat la redacció del projecte constructiu del condicionament de la carretera B-124 en el tram entre Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental). El projecte definirà les actuacions necessàries per a millorar la seguretat viària i les condicions per a la conducció d’un tram que abasta prop de 12 quilòmetres. Els treballs de redacció s’han adjudicat per un import de 182.000 euros i un termini de 10 mesos.

 

El projecte inclourà actuacions, valorades en quatre milions d'euros, que consistiran principalment en la renovació del ferm al llarg del tram, la construcció de cunetes transitables per a donar un sobreample a la carretera i la millora de dos encreuaments, amb la carretera BV-1249. Així mateix, es milloraran els accessos a les urbanitzacions existents en aquesta zona.

 

D’altra banda, l’actuació inclourà altres tasques com les mesures de pacificació de la travessera de Castellar del Vallès, millores de la visibilitat en revolts, l'adequació de les parades de bus mitjançant els corresponents apartadors, millores en la senyalització vertical i horitzontal i l’abalisament i instal·lació noves barreres de seguretat.

Comparteix
M'agrada
Comentaris