14   basquet_1440x961
Josep Bordas ja ha deixat la banqueta del primer equip. || A. San Andrés
17/04/2024 Esports
Josep Bordas dimiteix com a tècnic del primer equip masculí del CB Castellar
A. San Andrés

El cap de setmana es va saber que Josep Bordas ha presentat la seva dimissió com a tècnic del primer equip del CB Castellar, després de la derrota enfront del Sant Andreu Natzaret de l’anterior jornada. En aquesta, l’equip va tornar a caure enfront del Círcol B badaloní i gairebé consuma el descens a Segona Catalana, a quatre jornades del final.


Bordas, que va tornar a la banqueta del primer equip a mitjans de la passada temporada, no va poder evitar el descens de Copa a Primera i, en un any que s’esperava de transició per l’equip, tampoc ha pogut revifar l’esperit d’un equip molt jove i amb poca experiència en categories amateurs.


Enfront del Círcol B, va ser el seu segon, Àlex González, qui va prendre les regnes de l’equip de manera interina, però tampoc va poder evitar la derrota a Badalona.


L’equip va arrencar bé, amb un parcial inicial d’11 a 13, però el 27-11 del segon quart va sentenciar als groc-i-negres, que ja no van aixecar el cap.


Amb un balanç de 5-17, l’equip encara té opcions matemàtiques amb quatre partits pel davant, però hauria de guanyar-ho tot i esperar la carambola dels quatre equips que els precedeixen. Una derrota la pròxima jornada amb el Sant Jordi al Puigverd, ho certificaria de manera matemàtica.


El contrapunt al cas del masculí ho posa el femení, ja que les de Xavi Revilla continuen sense afluixar la marxa i van superar per 48 a 27 al Vilanova del Vallès, en un partit dominat de principi a fi. L’equip continua en segona posició empatat amb el Vilassar, tot i que encara amb un partit pendent que podria trencar aquesta igualada. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris