15   basquet_1440x961
El CB Castellar ja és oficialment equip de Segona Catalana. || A. San Andrés
24/04/2024 Esports
Descens confirmat del CB Castellar masculí (82-90)

La situació contrasta amb el femení, que va guanyar i manté el segon lloc de la classificació

A. San Andrés

El CB Castellar confirma el descens a Segona Catalana de manera matemàtica, després de caure per 82-90 enfront del Sant Jordi Blau de Rubí. Aquest és el segon descens consecutiu, després d’haver perdut la categoria de Copa Catalunya la temporada passada. L’equip femení va guanyar i manté el segon lloc de la taula.

Els d’Àlex González van dominar el marcador durant els tres primers períodes, amb un consistent 26-14 en el primer i arribant al descans 46-37. Però la reacció rubinenca va arribar en el tercer quart, on van retallar a només sis punts, per a capgirar en els últims 10 minuts, amb un parcial de 14-28.

Tot i estar pràcticament segellat després de la derrota de l’anterior jornada, amb la d’aquesta, queda fet matemàticament, ja que el CB Castellet i el CN Terrassa sumen un total de nou victòries, quan resten només tres partits i els castellarencs sumen només cinc.

La pròxima temporada, l’equip militarà a Segona Catalana, la categoria més baixa en els últims anys, un moment per poder refer la idea del primer equip i assentar les bases d’un projecte de futur amb jugadors joves.
Pel que fa a l’equip femení, les de Xavi Revilla continuen en la senda de la victòria que les ha de portar a l’ascens de categoria. L’equip no afluixa i enfront del Sant Gervasi 2 -terceres classificades- van imposar-se per 37-49.
Les groc-i-negres van dominar des del primer moment, amb un parcial inicial de 7-15, arribant al descans amb un còmode 12-24, que es va reduir en la segona part amb el 25-18 aconseguit per les locals. Això no va fer trontollar a un equip que es manté en segon lloc, quan resten tres jornades per acabar, quatre en el cas de les castellarenques, que lluitaran pel lideratge de la categoria en el partit ajornat de la jornada 16 enfront del CB Premià de Dalt, que es disputa aquest divendres (22:15 h) al Puigverd.