Josep Obrador aconsegueix sumar un nou èxit amb el Campionat d’Espanya. || CEDIDA
18/12/2018 Esports
Josep Obrador, campió d’Espanya de marxa

Jornada d’èxits pel Club Atlètic Castellar en diverses disciplines

L’atleta veterà del Club Atlètic Castellar Josep Obrador ha posat la cirereta a l’excel·lent temporada que està quallant aquest 2018, aconseguint la victòria al Campionat d’Espanya de marxa disputat aquest cap de setmana a Getafe (Madrid), on el seu company d’equip, Josep Fructuoso ha acabat sisè.

Obrador va completar els 10 km marxa en categoria Màster-45 amb una marca de 51’45”, superant en més d’un minut al seu perseguidor, Antonio Porcel (A. Portugalete), proclamant-se campió, mentre el seu company de club, Josep Fructuoso aconseguia un temps de 65’15” en categoria Màster-50, que el deixava en sisena posició.

Els èxits dels veterans però, no acaben aquí i Manolo Real ha establert un nou rècord de Catalunya en Màster-60 a la prova disputada en pista a Nou Barris, marcant un rècord de 111,97 km després de migdia corrent sense descans.

Al Cros de Gavà, la nombrosa presència d’atletes del club verd es va traduir en un tercer lloc per a Mohamed Al-Haddad en categoria Màster-A i una 15a posició per a Javi López en Màster-B. Yolanda Vilarasso va acabar en cinquena posició en Màster femení, mentre que Berta López acabava en 15a posició en el Sub-18. En categoria Sub-20, Marc Garriga era 12è.
En categoria infantil, el club va estar representat amb vuit corredors: Alejandro Alcalde (22è), Adrián Sánchez (54è), Arnau Quesada (58è), Eric Sánchez (63è), Akram El Haddad (69è), Pau Roldán (76è) i Ivan Rodríguez (77è).  En categoria femenina, van ser cinc les representants: Laia Romero (11a), Eva Andreva (17a), Gina Torres (22a) Xiaodan Avellaneda (27a) i Noa Rosa (31a). En alevins van participar cinc noies, amb Lucia Zorrila (15a), Mar Franch (17a), Irati Hernández (28a), Marina Alcalde (29a) i Núria Blasco. En categoria benjamí Marc López va ser 11è, Pol Pinyol 39è,  Eric García, 49è i Ismael Al Haddad, 63è. En categoria femenina benjamí, el millor resultat va ser per Noa Paredes (13a) i Vinyet Clarena (39a). A pre-benjamins, Pablo Ibáñez va acabar 8è, Raül López 14è i Alejandro del Rio el 22è.

Dissabte, els atletes del club també van començar la pista coberta a Sabadell, amb la presència de Lluís Toledo, que aconseguia una marca d’1,74 m en alçada, Jan Casamanda (40.51 s) i Júlia Giba (55,90 s) als 300 m. En llargada Alba Caudras va saltar 3.78m. Laura Garcia va fer els 600 m (1:59,61) i Paula Pi (2:06,92).