Xavi Planas amb el premi del pernil, aconseguit com a campió absolut.
Xavi Planas amb el premi del pernil, aconseguit com a campió absolut. || Cedida
28/11/2018 Esports
Encarna Núñez i Xavi Planas s’emporten la victòria del Cros de Castellar

La 41a edició de la prova organitzada pel Club Atlètic Castellar congrega 508 corredors al parc de Colobrers

Albert San Andrés

La 41a edició del Cros de Castellar - 30è Memorial Pere Hernàndez va tancar-se amb una participació de 508 corredors, que van desfilar pel circuit del Parc de Colobrers i les pistes d’atletisme. L’atleta del CA Granollers, Encarna Nuñez va imposar-se en categoria femenina absoluta, mentre que Xavi Planas ho va fer en la masculina.


Pere Hernàndez va ser un destacat atleta castellarenc de finals dels anys 80, que va morir atropellat el setembre del 1989 mentre entrenava a Girona. En el seu record, el cros de Castellar va passar a ser el seu memorial uns mesos després i ara és una de les proves més prestigioses d’aquest tipus al Vallès.


Amb un temps de 0:24,17.24, Nuñez s’emportava la victòria en categoria femenina pel davant d’Ahlam El Kakdi (Lleida UA) i de la seva companya d’equip, Elisabeth Martin.


En el masculí, Xavi Planas (0:29,12.83) era profeta a la seva terra i el del CAC aconseguia sumar una victòria masculina absoluta, un fet que encara inèdit pel club. Redouan Rouaz (UA Terrassa) i David Gallego (UA Barberà) l’acompanyaven al podi. Jordi Graells (CAC) era vuitè absolut, millorant els seus registres en la categoria.


Els millors resultats per al club verd arribaven a les categories petites, amb la victòria Marc Sánchez (0:04,18.27) al sub10 i de Jan Casamada  (0:14,33.52) en sub16, Paola Clermont era tercera en femení de la mateixa categoria. Va ser destacable el doblet sumat en el sub18 femení, amb el triomf d’Ainhoa Roldán, acompanyada per Berta López. Al sub20 masculí, era Marc Garriga qui s’emportava la victòria. Yolanda Vilaraso aconseguia la tercera posició en Màster femení.


Un total de vuit podis pel Club Atlètic Castellar en la que defineixen des de l’entitat com “la millor actuació de la història del club” en aquesta competició.


L’entrega dels premis va ser dirigida pel seu director tècnic, Josep Obrador, juntament amb  la Maria i la Manuela, germanes d’Hernàndez i amb la presència de l’alcalde Ignasi Giménez, juntament amb el regidor Pepe Leiva i el d’esports, Nakor Bueno. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris