La UE Castellar no va poder amb el Joanenc. Albert San Andrés
07/11/2021 Esports
Col·lapsats (0-2)

La UE Castellar cau a casa enfront del FC Joanenc

Per primera vegada aquesta temporada, la UE Castellar va deixar escapar els tres punts en un partit de lliga. Va ser enfront del FC Joanenc, que va imposar el seu joc i va saber col·lapsar els locals durant els 90 minuts. Els blanc-i-vermells van topar amb un equip dur i amb un arbitratge fluix, que va perdonar dos penals i una expulsió als visitants.

Havia d'arribar i ha estat en la jornada sis a casa, enfront d'un rival directe en la part alta de la taula. El Castellar no va poder fer front al joc rival que va destacar per la duresa defensiva i la permissivitat arbitral durant els 90 minuts de partit. El matiner gol del visitant Carles Fernández al minut tres -amb possible fora de joc- va marcar de manera clara el desenvolupament d'un partit on els castellarencs es van precipitar durant la primera part, buscant desesperadament l'empat però sense generar gaires ocasions clares per batre la porteria de Daniel Baquero.
Els locals van topar amb una defensa de cinc homes ben col·locada i davant d'un rival molt físic que va saber controlar l'atac del rival una vegada i una altra. La desesperació va portar al col·lapse i l'equip va marxar al vestuari amb sensacions negatives.

El fred de la tarda va calar en els homes de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández, que van buscar el revulsiu amb un triple canvi al 56'. La sortida al terreny de joc de David López va donar una major profunditat a l'equip, desbordant per la banda dreta, però totes les ocasions acabaven lluny dels tres pals o en la defensa visitant. Buscant la contra, els de Marc Viladrich no van generar gaires ocasions en la segona, veient com el Castellar seguia buscant sense èxit l'empat.

L'ennuvolament dels locals va donar pas a una nova jugada polèmica, quan a un defensor castellarenc li rebotava la pilota en el braç quan era a terra i l'àrbitre xiulava un penal molt discutit al Joan Cortiella. Tot això just abans d'una ocasió errada de Marc Estrada, que no era capaç de convertir havent-se plantat sol davant del porter.
Ricardo Sánchez (75') va transformar la pena màxima en els millors minuts del Castellar, que tot i el marcador advers va seguir buscant el gol. Estrada era tombat per l'últim defensa al 85 i ni tan sols s'assenyalava la falta, una vermella directa de llibre, on el jugador va escapar generant una clara ocasió de gol sense cap defensa més pel davant. Podrien haver jugat mitja hora més que no haguessin marcat.

"No hem estat a l'alçada del que requeria el partit. Sabíem que el Joanenc és un bon rival i ha vingut amb molt respecte amb cinc al darrere, que diu molt del rival. Amb el 0-1 s'han crescut i nosaltres hem estat espessos a l'hora de triangular la pilota. El joc de tocar d'esquerra a dreta no l'hem pogut desenvolupar, no sé si per virtut del rival o per demèrit nostre, però tot i això hem tingut diverses ocasions en la primera i la segona, on hem tingut algunes molt clares que podien haver canviat el partit" va explicar Santy Fernández després del partit.

"Hem de felicitar el rival ja que li ha sortit rodó. Han vingut a defensar i a buscar la contra i els ha sortit bé. Avui hauríem jugat més minuts i no hauríem marcat. Estem en la jornada sis i millor que hagi estat ara i no després. No dominem les àrees i si no ho fem, no podem lluitar per altres fites" va remarcar, afegint que "la pròxima setmana ho seguirem intentant enfront del Cerdanyola B, un altre rival molt difícil. Continuarem treballant per a sumar de tres en tres".

Amb un partit menys disputat, la UE Castellar cau a la vuitena posició, quedant a set punts del líder, un intractable Sabadell B, que va golejar per enèsima jornada a l'Avià (6-0) i amb 27 gols a favor desbanca a la Pirinaica -que es va deixar dos punts a casa enfront del Can Trias- del primer lloc.

La pròxima setmana, l'equip blanc-i-vermell visitarà el camp del Cerdanyola B (dissabte 16:30), un altre rival de la part alta de la taula.