FOTOTAULI_1440x961
Un pacient Covid-19 a l’UCI de l'Hospital Parc Taulí. || TAULÍ
11/01/2022 Actualitat
Salut confirma dues defuncions per Covid a Castellar

Des del març passat, la vila no havia patit cap mort  a causa de la pandèmia que ja ha comportat 61 defuncions

Malauradament, Castellar ha tornat a patir defuncions per culpa de la pandèmia. El departament de Salut ha confirmat dues morts de veïns castellarencs en aquestes darreres hores a causa de la sisena onada de la pandèmia. L’altíssima incidència en el nombre de contagis de la nova variant Òmicron havia comportant nou hospitalitzacions de veïns al Parc Taulí de Sabadell, un fet inèdit en els darrers 11 mesos, fet que ha comportat com a conseqüència algunes defuncions.

 

Cal recordar que Castellar no consignava cap defunció per la pandèmia des del passat mes d'agost en què la xifra de víctimes mortals es va ancorar en 59 persones. Ha estat a principis de gener i amb una incidència a 14 dies de gairebé 4.000 casos per 100.000 habitants, quan s’han produït noves defuncions. Així queda palès amb les darreres dades de l’hospital Parc Taulí a la mà: entre el 3 i el 9 de gener s’han produït 9 defuncions quan en tot el mes de desembre els morts per Covid van ser 12.

 

Tot i això, les defuncions per coronavirus a l’hospital de referència dels castellarencs, el Parc Taulí, han baixat si es comparen amb la situació de fa tot just un any tot i que els contagis ara s’han multiplicat per cinc. La principal explicació és el fet de tenir el 80% de la població vacunada.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris