21/06/2024 Opinió
Agraïment
Antoni Castillo

No hi ha paraula que defineixi millor la sensació que tenim els bastoners i bastoneres de Castellar del que va succeir el diumenge passat, dia 9.
Agraïment a les colles participants en la IX Bastonada del Vallès (Occidental i Oriental) que van posar de manifest la varietat d’estils en les picades, els colors i formes dels vestuaris, les coreografies, els bastons, la música. Una petita mostra de la riquesa d’aquest món bastoner. Així que gràcies als bastoners i bastoneres de Sabadell, Caldes de Montbui, Terrassa, Les Romanes (de Barberà) i, és clar, de Castellar.
Agraïment també a totes i tots els col·laboradors que van fer possible que el seu desenvolupament anés com havia d’anar, assistint les colles perquè es trobessin com a casa. Així com als proveïdors, tant de les coques del Forn Sant Jordi i la Pastisseria Domènech, a Begudes Parera, que en la mesura de les possibilitats, també han aportat el seu granet de sorra.
A Laia Capdevila (Ladiuska) la nostra bastonera i dissenyadora dels logos que, Disscopi en els cartells i Disnou en els records, han sabut donar l’impacte visual a la festa de la IX Bastonada.
A la direcció de l’Escola Sant Esteve deixant-nos les instal·lacions per acollir les colles.
A la nostra regidora Joana Borrego i tècnics de l’Ajuntament, que tot i ser la seva feina sempre ens donen el seu suport.
No podem acabar sense mostrar una gran sorpresa i agraïment al nostre alcalde, Ignasi Giménez, quan de les seves paraules de benvinguda i en representació de tot el consistori ens va anunciar la proposta enguany a la Medalla de la Vila, mare meva! Som una entitat que, com aquella formigueta, va fent el seu camí treballant dia a dia per tal de mantenir viva aquesta bonica dansa del ball de bastons a casa nostra.
Una labor que es va iniciar l’any 1924 i que enguany en celebra el centenari.
En nom de tots i totes les persones, petits, joves i grans que estem i que han estat a la nostra entitat, us volem dir moltíssimes gràcies per donar aquest reconeixement a la nostra tasca centenària.
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris