Al final de l'acte, els esportistes es van fer una foto de grup. R. Gómez
Al final de l'acte, els esportistes es van fer una foto de grup. R. Gómez
17/07/2019 Esports
La Festa de l’Esport castellarenc guardona 156 esportistes

Per setè any consecutiu, el consistori premia l’entrega i l’esforç en l’esport durant la temporada 2018-19

 

L’Ajuntament de Castellar segueix apostant per premiar els èxits esportius i els valors en l’esport i per setè any consecutiu, la grada del Pavelló Puigverd va omplir-se dijous passat per presenciar la ja tradicional entrega de premis als esportistes, clubs i entitats que han assolit qualsevol fita remarcable durant la temporada 2018-19.


Aquesta ha estat la tercera temporada consecutiva de la Festa de l’Esport que s’ha celebrat al Puigverd i que ha unificat les dues gales que se celebraven anteriorment a El Mirador.


En aquesta edició van ser 156 els esportistes guardonats a la gala, començant per una exhibició del Club Rítmica Clau en quatre actes diferents.


Del total dels 156 esportistes guardonats, 124 formen part de vuit entitats o clubs castellarencs, mentre que 32 ho feien a títol individual o pertanyien a equips de fora de Castellar. 

 

 Irene Martínez

La ciclista Irene Martínez. R. Gómez


Pel parquet van desfilar noms com les ciclistes Sandra Font, Irene Martínez, Nicole Castillo o Mar Hernández, que van rebre de mans de l’alcalde Ignasi Giménez i del regidor d’esports, Nakor Bueno, el diploma acreditatiu de la temporada.


Els gimnastes Dídac Segovia, les germanes Espín o la campiona d’Espanya de bikini-fitnes, Melanie Moreno, juntament amb la taekwondista Bàrbara Matamoros o la nedadora Gemma Soler, van ser alguns dels protagonistes individuals que van passar a recollir el premi abans que ho fessin els equips. 

L'aleví de la UE Castellar

L'aleví de la UE Castellar. R. Gómez


L’aleví A i l’infantil femení de la UE Castellar, l’Escola de Trial ‘ELBIXU’, els Lince’s Kenpo Karate, el taekwondo World o el pàdel del CT Castellar van ser alguns dels clubs que també van desfilar pel Puigverd. 

 

Alexia i Tatiana Espin, gimnastes castellarenques

Alexia i Tatiana Espin, gimnastes castellarenques. R. Gómez

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris