04 lesbruixes_1440x961
Neus Salinas i Jean Carlos Torres són els nous encarregats de ‘Les bruixes’ / C. D.
17/04/2024 Actualitat
Nou bar al carrer Suïssa

A ‘Les bruixes’, la nova proposta gastronòmica, ofereixen menjar tradicional, tapes i pizzes casolanes

Cristina Domene

Al carrer Suïssa, 28, des del febrer, podem trobar una nova proposta gastronòmica. Es tracta de ‘Les bruixes’, un projecte que enceten, molt il·lusionats, la parella formada per la Neus Salinas i el Jean Carlos Torres, joves, però veterans ja en el món de l’hostaleria. “Fa set anys que treballem en el sector, tant en la gestió com en el servei i la cuina”, diu ell. “Jo vaig començar als 16 anys en una carnisseria restaurant i em va encantar tenir cura dels clients, donar-los el que necessiten i que siguin tan agraïts”, afegeix ella. El nom de ‘Les bruixes’, fa una picada d’ullet a l’antic establiment, ‘La bruixa’, que durant molts anys  va formar part de la comunitat castellarenca. “Volem tornar al menjar casolà, al xup-xup. Oferim tapes, pizzes fetes per nosaltres, menú diari i de cap de setmana”.

 

Estan contents amb l’acollida tot i que al principi costa, però ja tenen clients que els visiten habitualment. L’afluència augmenta durant el cap de setmana i ja tenen plats estrella. “Ens demanen molt les bombes i les braves. La salsa que fa el Jean Carlos és boníssima”, confessa la Neus.  Completen la carta amb vins de D.O., productes de proximitat i una bona carta d’infusions i cafès. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris