11/07/2019 Actualitat
La CUP defensa que la gestió del subministrament de l'aigua sigui directa

Creu que no té cap sentit haver de recórrer a convenis per garantir la lluita contra la pobresa energètica "quan això mateix es pot fer des del mateix consistori"

La recent renovació del conveni entre l’Ajuntament de Castellar i SOREA -l’empresa que gestiona el servei d’aigua al municipi- per combatre la pobresa energètica i la vulnerabilitat econòmica ha suscitat les queixes de la CUP. “Si a l’Ajuntament realment li interessa acabar amb la pobresa energètica i garantir que tothom tingui accés als serveis bàsics, no es pot posar la seva gestió en mans privades”, expliquen en una nota de premsa. 


La CUP ha destacat que “no té cap sentit haver de recórrer a convenis per garantir la lluita contra la pobresa energètica i la vulnerabilitat econòmica quan això mateix es podria fer des del mateix consistori amb moltes més garanties”. La CUP creu fermament que s’hauria d’iniciar el debat sobre “quin model de gestió de l’aigua volem per a Castellar, quan finalitziel contracte amb Sorea el 2025, perquè aquesta gestió passi a ser municipal”

Comparteix
M'agrada
Comentaris