Caste4_800x534
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Isabel Rodríguez, Meritxell Blanco, Aida Román, Enrique Capinetti i Maria Aguilar
20/04/2024 Actualitat
Quin llibre recomanes per a aquest Sant Jordi?

S’acosta Sant Jordi i els llibreters ja es freguen les mans. Els castellarencs no són aliens a la tradició de regalar-se llibres per aquesta diada. Hem sortit al carrer per saber quins són els llibres predilectes d’enguany

Jaume Clapés Solé

1. ISABEL RODRÍGUEZ
La catedral del mar d’Ildefonso Falcones

 

“M’agrada perquè és una novel·la històrica, i a mi m’agrada molt la història. Li recomanaria a tothom que se’l llegeixi perquè a mi m’ha encantat. Tot el que és la història és molt d’aquells temps, des de com carregaven les pedres fins a arribar a construir la catedral,  l’Església de Santa Maria.”

2. MERITXELL BLANCO
El drac de Sant Jordi de Care Santos

 

“El recomano per preparar la llegenda de sant Jordi ara que s’apropa la diada. M’agrada perquè està en lletra de pal per als nanos que són d’I4 i I5. També té el botó, que el pitges i surt cantada per als més petits. És molt xulo. Ve explicat el conte i quan et fa mandra perquè l’has llegit 10.000 vegades, li dius ‘clica el botó’.”

 

3. AIDA ROMÁN
Cómo hacer que te pasen cosas buenas de Marian Rojas Estapé

“M’agrada molt perquè parla de la psicologia de cada persona, però d’una forma molt científica. Em sembla molt interessant perquè té raons de pes en tot el que diu. És un llibre de desenvolupament personal, psicologia i estil de vida per aconseguir un estil de vida... una mica millor, potser. ”

 

4. ENRIQUE CAPINETTI
Tuareg d’Alberto Vázquez-Figueroa

 

“El recomano perquè passa a l’Àfrica, m’agrada molt tot el relacionat amb l’Àfrica i també m’agrada l’autor del llibre, Alberto Vázquez-Figueroa. Els tuaregs són una tribu africana nòmada. Em va cridar molt l’atenció com vivien, com s’ho feien per desplaçar-se d’un lloc a un altre, i les penúries que passaven.”

 

5. MARIA AGUILAR
El secret de Rhonda Byrne

 

“Parla de desfer-se del cos i la superficialitat. D’endinsar-se més en l’esperit i en el que som per dins. A mi m’ha canviat la vida. M’ha ajudat a veure la vida d’una altra manera i a portar-la molt més positivament. Amb més consciència del que implica estar viu.” 

Comparteix
M'agrada
Comentaris