Canglomerat_1440x961
L’escola d’escalada CanGlomerat està ubicat al carrer Sant Feliu, 11 Quim Pascual
19/04/2024 Actualitat
CanGlomerat bufa les deu espelmes

L’escola d’escalada ha organitzat un open amb esport, dinar i música per celebrar l’aniversari

Cristina Domene

L’escola d’escalada castellarenca CanGlomerat, ubicada al carrer de Sant Feliu 11, celebra el 10è aniversari amb un open. La jornada, que tindrà lloc demà, dia 20 d’abril, començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 8 del vespre.


Durant la jornada d’esport i diversió hi haurà 40 blocs per a tots els nivells: “Són 40 vies d’escalada de diferent nivell, numerades de l’1 al 40, la gent intentarà fer el màxim de blocs possible, però no hi haurà competició, es tracta de competir amb un mateix”, explica el responsable de l’escola, Xavier Viadé.


Però no només hi haurà escalada en la festa d’aniversari. També un dinar popular, “normalment fem calçotada, però com ens n’hem anat una mica en el temps, farem una botifarrada amb patates al caliu i una opció vegetariana amb tabule”.  Tot acompanyat amb música, amb el concert de Set de Rumba i els dj’s Geometrikal i Perth. “Tindrem rumbeta a la terrassa i després seguirem amb discjòqueis”.


L’entrada, que inclou una samarreta, té un cost de 16 euros, i es pot reservar a través del WhatsApp, per Instagram @canglomerat o trucant directament CanGlomerat (931429419). Per qui no vulgui escalar, però sí celebrar, pot anar directament al dinar, per sis euros.
Després de 10 anys, Xavier Viadé creu que CanGlomerat s’ha fet un lloc a la vila. “L’escalada també està en un bon moment, està creixent molt. Abans era per gent més aventurera i ara s’està popularitzant molt. Tenim feina, no ens podem queixar, però hem de picar molta pedra. Però estem contents perquè és la nostra passió i poder-te dedicar al que t’agrada és un tresor”.


Un dels punts forts d’aquesta escola d’escalada són les activitats extraescolars amb els nens i nenes. “Tenim un grup molt gran de nens que intentem iniciar-los a l’escalada a través del lloc. Castellar, per la ubicació al costat de la Mola i la història, hi ha hagut escaladors molt ponents a Castellar, té tradició d’escalada i crec que en uns anys, amb la pedrera que puja de nanos, segur que d’aquí a uns anys tindrà molta més”.


Els organitzadors prometen molt bon ambient per la jornada de celebració de dissabte. “Per a l’ocasió comptarem amb equipadors de luxe com @polcosta94 ,@willy_del_pozo @sensepell i també hi haurà sorteig de material i concursos”, assegura el responsable. I és que no tots els dies es bufen la màgica xifra de 10 espelmes. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris