WhatsApp Image 2024 04 19 at 10.50.48_950x634
La regidora de Cooperació i Nova Ciutadania, Anna Riera, adreçant-se als assistents. || AJUNTAMENT
20/04/2024 Actualitat
Vint-i-sis persones nouvingudes assisteixen a una presentació de la vila

Els assistents van poder conèixer detalls sobre com encaixa Castellar del Vallès en el conjunt del territori, els tres mòduls formatius que conté el certificat d’acollida o els diferents serveis sanitaris, educatius i socials

Un total de 26 persones nouvingudes a Castellar el darrer semestre van assistir dijous a una sessió de presentació del municipi organitzada pel Servei de Primera Acollida de la Regidoria de Cooperació i Nova Ciutadania.

 

En concret, hi havia 9 de Colòmbia, 6 d’Hondures, 3 de Perú, 2 de Paraguai, 2 del Marroc, 2 d’Argentina, 1 de Veneçuela i 1 de Bolívia, que van poder intercanviar impressions amb la regidora, Anna Riera, i amb el personal de la Regidoria.

 

En el marc d’aquesta sessió, els assistents van poder conèixer detalls sobre com encaixa Castellar del Vallès en el conjunt del territori, els tres mòduls formatius que conté el certificat d’acollida o els diferents serveis sanitaris, educatius i socials.

 

El Servei de Primera Acollida és totalment gratuït i facilita informació dels serveis i recursos adreçats a persones nouvingudes al municipi. Per accedir-hi es pot demanar cita aquí.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris