20 feria abril_1440x961
Una de les moltes actuacions a l’edició de la Feria d’Abril de l’any passat Quim Pascual
19/04/2024 Cultura
Feria de Abril a Castellar, una aproximació al ‘flamenco’

El Recinte Firal de l’Espai Tolrà acollirà la dotzena Feria de Abril de Castellar del Vallès aquest cap de setmana

Cristina Domene

Des d’avui divendres i fins diumenge, el Recinte Firal de l’Espai Tolrà acollirà la dotzena Feria de Abril de Castellar del Vallès, organitzada per la Casa de Andalucía de la vila. Tres jornades per gaudir de música, ball i gastronomia, però també de diversió i bon ambient, tant per aquelles persones que vulguin treure el seu vestit de faralaes i els ventalls, com pels neòfits en qüestions de folklore andalús que vulguin descobrir de què tracta aquesta festa plena de volants, sevillanes i rebujito. “Ja portem uns quants anys i estem encantats perquè tenim molt bona resposta. Ens esperen tres dies de festa, amb actuacions a gust de tothom”, va assegurar la presidenta de l’entitat, Montse Da Silva.


Les actuacions s’iniciaran divendres a les 19 hores, amb el coro rociero Castellarec, els solistes germans Vilchez, el grup de sevillanes Nunca es tarde i el concert de Dola, música urbana. 


La jornada de dissabte començarà amb una classe magistral de salsa cubana de la mà de Vicente Bellmunt, a partir de les 12 hores i oberta a tothom. Seguirà la festa amb el coro rociero de Sant Julià, els grups de flamenco de la Casa de Andalucía de Castellar i els coros rocieros Nuevo amanecer de Priego i el de Almas Marismeñas. “A banda dels castellarencs, ens visitaran grups i coros de Badalona, Terrassa, Sabadell i Mollet. Estem molt ben relacionats amb tots els grups i ens portem molt bé”, va assegurar la presidenta.


Diumenge continua la gresca i els espectacles. A les 12 h, Lorena Saura oferirà una classe magistral de flamenco, perquè tothom que ho desitgi s’aproximi a aquesta dansa.


La gent que s’apropi fins a l’Espai Tolrà, a banda de poder menjar tapes a preus populars, podrà gaudir del coro Alba Rociera, la solista Maribel Sánchez, el grup de ball de flamenc Amanecer i Brisas Calisai i el coro rociero Canela en Rama.

Comparteix
M'agrada
Comentaris