Moment culminant del pregó, que va incloure un truc del Mago Pop
Moment culminant del pregó, que va incloure un truc del Mago Pop
07/09/2018 Actualitat
Il·lusió per arrencar la Festa Major

El popular Mago Pop protagonitza el pregó de la Festa incloent un truc final que va enlluernar els assistents

Malgrat l’amenaça de pluja, un miler de persones es van acostar fins a la plaça d’El Mirador per gaudir d’un dels pregons més esperats dels darrers anys. Antonio Díaz, el popularíssim Mago Pop –que triomfa als teatres de Madrid amb el seu espectacle Nada es imposible i que aquest agost ha protagonitzat un programa a TV3 també titulat Res és impossible- va aparèixer a dos quarts de 10 de la nit a l’escenari amb vestit informal i repartint simpatia des del primer minut.

El Mago va voler aclarir que ell no fa pregons –“bé, vaig fer el de Badia del Vallès, el meu poble”, va confessar-. “Quan m’ho van demanar, no em vaig poder negar perquè hi ha molta gent de Castellar al meu equip, no em pregunteu per què”, va dir entre aplaudiments. La qüestió és que una dotzena de castellarencs formen part del seu espectacle i han posat el seu granet de sorra per aconseguir portar-lo a la vila. El jove i famós il·lusionista va demostrar tenir alguns coneixements de Castellar i, gràcies als seus companys, per exemple va tenir un record per als croissants del Grané, per la piscina que sempre “té sold out” i que “Castellar té les mateixes parades e tren que Badia: zero”.

 

El Mago Pop durant el pregó de Festa Major

El Mago Pop durant el pregó de Festa Major

 

Va repassar algunes de les propostes de la Festa però de seguida va admetre que el seu fort no era explicar el pregó i, per tant, va oferir un truc per donar per inaugurada la Festa Major. Amb uns grans canons es van disparar centenars de papers entre el públic i només nou afortunats espectadors van poder trobar un paper amb una ‘X’. Ja a l’escenari, acompanyant el Mago Pop, cadascú dels nou va posar en un bloc la inicial del seu nom sense que ningú ho pogués veure i es van barrejar aleatòriament. En el moment culminant, el Mago Pop va demanar als nou que ensenyessin la inicial que havien escrit al seu bloc i –coses de la màgia- va aparèixer la paraula CASTELLAR. Un truc final que va enlluernar els presents que van començar així la festa major amb il·lusió i bon humor.

Comparteix
M'agrada
Comentaris