El cap de llista del PP, Agustí Bernad, en un cruïlla de la Carretera
El cap de llista del PP, Agustí Bernad, en un cruïlla de la Carretera
12/04/2019 Actualitat
El PP proposa una revisió general dels senyals de trànsit

Els populars consideren que la vila té "un llistat de senyalitzacions a la via pública francament millorables"

 

El PP de Castellar proposa una revisió general de totes les senyals de trànsit de Castellar, per a la seva actualització i bon manteniment. En paraules del candidat popular, Agustín Bernad, "fa la impressió que el nostre equip de govern pensa que un repintat dels passos de vianants cada quatre anys, quan s'aproximen les eleccions, ja ha complert, la qual cosa és un gran error" .

 

Segons el candidat popular, "ningú dubta que s'hagin d’anar pintant de nou els carrers, però que l'arbre no ens impedeixi veure el bosc. Els llums dels semàfors de Castellar pateixen un abandonament lamentable, i qualsevol pot comprovar com molts d'ells pateixen importants mancances ". Però no és només una qüestió de manteniment, ja que segons afirma Bernad "hi ha cruïlles en ple centre que han causat més d'un accident per la deficient senyalització, com és el cas del carrer Pare Borrell, amb dos senyals d’stop pèssimament col·locades ". A les urbanitzacions, els populars consideren que la situació “és encara pitjor: la sensació d'abandonament és total, amb absències de senyalització inconcebibles en consonància amb la tradicional manca d'atenció a aquestes zones de Castellar".

 

"Tenim tot un llistat de senyalitzacions francament millorables, i anem a proposar que es faci una revisió general de les mateixes perquè el risc de provocar accidents mai sigui causa de la mala informació", conclou Bernad.

Comparteix
M'agrada
Comentaris