23/09/2022 Opinió
Has fet escola, Franch
La família del Sol i la Lluna

Has fet escola, Franch. L’escola dels inicis, en la que tot estava per fer, en la que tot era per construir. L’escola de les primeres festes de final de curs i promocions que marxen, primer en Roc, després en Jan, i la Mar. L’escola de les primeres rues de Carnaval amb l’Anna i la gran comi de festes, en la qual fa més de catorze anys un grupet de famílies es va engrescar a promoure l’esport fora d’hores lectives, entre elles tu i la teva. 
I tu, Carles, des de la tranquil·litat i la discreció, sempre has anat fent, sumant, inquiet per fer que tot anés a millor. Des de la teva passió per l’esport, sabies veure les potencialitats de tots i totes, i a mesura que es feien grans, i deixaven l’escola, encara els seguies per altres camps...“Va començar al Sol i la Lluna”, deies. 
També insisties, clar i planer, en el fet que, per molt bons esportistes que fossin, “mai poden deixar els estudis”. Et preocupava que la canalla gaudís amb entrenaments, partits, colònies... però també que creixessin com a persones, treballant en equip, recorden que sovint els deies “avui no ho heu fet prou bé... heu de fer més ‘passes’”. 
I vesties el dia a dia dels infants amb els brillants colors de les teves samarretes. Avui molts d’ells i elles la duien, amb una barreja de reconeixement, orgull i tristesa. Aquest “passe” no s’havia de fer. No el volíem ni l’esperàvem. Però només podem rebre’l amb agraïment, retornant tot allò que, tothom que treballa a l’escola, infants i famílies hem rebut de tu.

Comparteix
M'agrada
Comentaris