26/05/2023 Opinió
Comptem amb vosaltres!
Ignasi Giménez

Diumenge decidim el futur proper del nostre poble. Celebrem les eleccions més importants per a la nostra vila, les municipals. Entre tots i totes escollirem qui governarà el nostre Ajuntament els propers quatre anys. És per això, que vull fer una crida a la participació de tots els castellarencs i castellarenques.
Soc plenament conscient que sortim d’un període atípic, marcat per una pandèmia que ens ha condicionat la nostra vida. Hem patit moments de gran incertesa, de molta gravetat i d’alta tensió. Però ens n’hem sortit amb el cap ben alt. Fins i tot, creiem que el nostre model de poble ha sortit reforçat.
Som un municipi atractiu, amb un entorn natural envejable, capaç d’atreure activitat econòmica, amb una alta qualitat dels serveis públics i amb un ajuntament sanejat econòmicament.
Això, en cap cas, no significa que no tinguem moltes coses per fer, ni reptes a afrontar. Tenim marge de millora en moltes qüestions i tenim la voluntat de seguir avançant si ens feu confiança.
Cal que, d’una vegada per totes, solucionem el problema de la mobilitat i les connexions amb les poblacions veïnes i la resta de Catalunya. Hem treballat molt durant aquest anys per aconseguir-ho i ara disposem del compromís de la Generalitat i l’Estat per fer la connexió de la Ronda Nord.
També cal millorar el transport públic i acabar amb la discriminació que suposa l’actual sistema de zones tarifàries. Mentrestant, des de l’ajuntament seguirem ajudant als col·lectius més vulnerables: gent gran, persones amb diversitat funcional o joves estudiants.
L’habitatge és un altre dels grans reptes: cal disposar d’un parc d’habitatge públic de lloguer a preus assequibles. Estem treballant de valent en aquest sentit i els propers quatre anys seran decisius pel seu desenvolupament.
Farem realitat la nova piscina descoberta, el gran equipament que li manca a Castellar. Serà una piscina adequada a les necessitats de la població, amb tres vegades més espai que a les antigues piscines del carrer Sant Feliu.
Completar el camí del riu o fer front a l’actual situació de transició energètica son altres de les nostres grans prioritats. Solament he apuntat alguns dels nostres reptes. 
Tenim l’equip, els recursos, la capacitat i el compromís per fer-los realitat.
Comptem amb tots vosaltres! Sabeu que vosaltres podeu comptar amb mi i el nostre equip.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris