30/11/2018 Opinió
Castellar necessita urgentment la connexió amb la Ronda Nord i la Ronda Vallès de Sabadell
Ignasi Giménez

Dilluns vam donar el nostre suport absolut al Manifest que l’Associació d’Empresaris de Castellar feia a la sala d’actes d’El Mirador, plena a vessar.


Ens fem nostre i ens sentim nostre aquest manifest, perquè les empreses, de la mateixa manera que tots els nostres veïns i veïnes, volem seguir progressant com a municipi.


Hi era tot el teixit empresarial del nostre municipi i del territori (Comerç Castellar, Cambra de Comerç de Sabadell, Gremi de Fabricants de Sabadell, CIESC, Centre Metal·lúrgic i PIMEC Vallès Occidental), i ,a la sala plena, també hi eren presents els sindicats, associacions de veïns i veïnes i moltes altres entitats i ciutadania.


Tenim un encàrrec molt clar, i no defallirem i seguirem buscant consensos amb les institucions, però serem exigents amb qui formi part de la solució.


Des de l’Ajuntament de Castellar ho tenim molt clar. Si no volem arribar al col·lapse del nostre model de municipi, necessitem que tan aviat com sigui possible es desencalli la situació i s’arribi a un acord sobre aquestes dues infraestructures que necessitem.


 Si Sabadell vol deixar de ser una de les ciutats més contaminades del país, si vol curar-se d’aquesta ferida que és la Gran Via, que divideix la ciutat en dos, si vol continuar sent un lloc atractiu per invertir... Cal que es posi   davant i demani la Ronda Nord i la Ronda Vallès, que tant necessiten la comarca, Castellar, i sobretot Sabadell. 


La Generalitat ha proposat dos traçats possibles, i tots els veïns i veïnes de Castellar, les nostres empreses i les nostres entitats, esperem una resposta en ferm per part de l’Ajuntament de Sabadell.
Seguirem exigint les solucions pel bé del nostre poble.

Comparteix
M'agrada
Comentaris