Marquie Smith al partit d'anada enfront l'Olesa._617x412
Marquie Smith al partit d'anada enfront l'Olesa - Albert San Andrés
18/02/2018 Esports
Victòria i segona plaça en solitari
El CB Castellar supera a domicili al Nou Bàsquet Olesa (70-85)
L'equip groc-i-negre no deixa passar l'oportunitat i suma una nova victòria a domicili enfront del Nou Bàsquet Olesa (70-85) i es col·loca en segona posició en solitari, després de la derrota del Bàsket Almeda a la pista de l'AESE. Els de Raúl Jodra segueixen a dues victòries del líder.

El CB Castellar ha sabut superar a l'Olesa en un partit relativament tranquil i segueix en la lluita pel liderat amb l'AESE de L'Hospitalet.
L'equip de Jodra començava amb dos triples consecutius i un parcial de 13-4 noquejava als locals. Tot i això, al terme del primer període els groc-i-negres marxaven vuit punts per sobre al lluminós (14-22).

Els castellarencs no afluixaven al segon quart i la renda al descans era de 14 punts (34-48).

A la segona part, amb una diferència insalvable, el rival no reaccionava, però aconseguia acabar només dos punts per sota al parcial (20-22) per marxar 56-71 a l'últim minut de descans.

En l'últim, els locals aconseguien l'empat a 14, acabant amb el 70-85 definitiu. Durant el partit, el Castellar aconseguia 39 punts des del perímetre -13 triples- una de les facetes més destacades de l'equip, en un partit on Jodra aprofitava per donar descans als jugadors més decisius i rotar la banqueta de cara a pròxims compromisos.

Amb aquesta victòria, el CB Castellar aconsegueix la segona posició del grup 2 de Primera Catalana, ja que l'Almeda va caure dissabte a la pista del líder, l'AESE, per 63-52 i es desfà l'empat entre els dos equips.

Els groc-i-negres rebran al Puigverd al Tecla Sala la pròxima jornada de lliga.