Jordi Torrents a Bydgoszcz durant el mundial de la pasada temporada.
Jordi Torrents a Bydgoszcz durant el mundial de la pasada temporada - IAAF
21/07/2017 Esports
Jordi Torrents acaba sisè a l'europeu
L'atleta castellarenc va participar als 5000 metres del campionat d'Europa Sub-23 de Bydgoszcz (Polònia)
Albert San Andrés
L'atleta castellarenc Jordi Torrents va aconseguir la sisena posició absoluta a la final dels 5000 metres del campionat d'Europa Sub-23 disputat a la ciutat polonesa de Bydgoszcz, després d'una final amb un alt nivell atlètic.

Després d'una temporada exitosa, amb els títols de campió de Catalunya dels 800 i 1500 metres i el del 5000 al nacional espanyol, Torrents es postulava com a un dels principals favorits per aconseguir la victòria a la ciutat del nord de Polònia, on la temporada passada va aconseguir el setè millor registre a la final mundial Sub-20 dels 1500 metres.

Acompanyat per Carlos Mayo i Raúl Celada, el de Castellar, recent campió dels 5000 a València en categoria promesa, no va aconseguir mantenir el ritme suficient per enfrontar-se al guanyador, l'italià Yemaneberham Crippa (14:14.28 s), al belga Simon Debognies (14:14,71) i al seu company Carlos Mayo (14:15,07), acabant la cursa a tres segons del guanyador (14:17,32). Torrents però, va ser l'atleta més jove (19 anys) de la cursa amb millor classificació, encara amb molt marge de millora.

"Òbviament volia lluitar per una medalla, però no va ser fàcil, el nivell era molt alt. Estic content pel resultat però cal seguir treballant fort per arribar als nostres somnis" va explicar l'atleta a les xarxes socials després del campionat. "En aquesta carrera he après moltes coses, coses que d'altra banda es poden millorar" va concloure Torrents.