Jonathan López Granados en l'entrega de premis
Jonathan López Granados en l'entrega de premis - Cedida
18/05/2015 Esports
Jonathan López Granados campió de Catalunya de Decatló i el CAC sisè a Promoció al Prat
L'atleta del CAC aconsegueix el campionat en categoria veterans M35 i la segona posició absoluta, mentre el CAC acaba sisè al campionat català de promoció
Jonathan López Granados aconsegueix proclamar-se campió de Catalunya de Decatló en la cita d'aquest cap de setmana a Cambrils, on guanyava la categoria M35 i quedava en la segona posició absoluta de veterans.
Amb 4.001 punts, el castellarenc que portava més de vuit anys sense practicar aquesta modalitat, aconsegueix una gran marca, tenint en compte que ha fet només 1000 punts menys que temps enrere.

El decatló consta de deu proves (tres de llançament, quatre curses i tres més de salt) i López Granados, entrenador del CAC en l'actualitat, aconseguia bones marques en totes elles. Va fer els 100 metres en 13,26 segons, 5,11 metres en salt de llargada, llançar 8,08 quilos en pes, 1,60 metres en alçada, 1,02.83 als 400 metres, 20,28 als 110 metres tanques, 29,70 en disc, 2,70 metres en perxa, 32,10 en javelina i els 1500 metres els va tancar amb un temps de 5,14.25.

"Després de vuit anys sense fer decatlons, vaig animar-me sense haver-ho preparat, tot i que feia maratons i curses de fons" va declarar López, mentre va explicar que dues setmanes abans de la prova es va fer "mal al isquiotibial i dubtava si podria competir o no", problema que no el va frenar per viatjar a Cambrils i proclamar-se campió. "En llargada vaig tornar a fer-me mal al isquio però vaig aguantar fins al final com vaig poder" va comentar, orgullós de la seva marca de 4001 punts, rècord també del CAC.

Però el Jonathan no va ser l'únic veterà del CAC que va competir, ja que a Granollers es celebrava també el Campionat de Catalunya de Milla Urbana on Mari Carme Escobar quedava subcampiona en categoria femenina. L'actual campió d'Espanya, Josep Permanyer també va aconseguir pujar al segon esglaó del podi.

Els èxits del cap de setmana pel CAC no acaben amb els veterans, ja que els més petits aconseguien una meritòria sisena plaça als campionats de Catalunya per equips disputats al Prat de Llobregat.
D'entre els 25 equips participants en les categories de promoció (benjamins, alevins, infantils i cadets), més de 100 atletes del Club Atlètic van demostrar el bon estat de forma de l'atletisme de la vila, amb rècord inclòs d'Arnau Querol als 1000 metres (3,28.6s) o el tercer lloc d'E. Fornell als 60 metres, entre d'altres.