Un dels podis de la XXVI Milla Urbana_617x412
Un dels podis de la XXVI Milla Urbana - Quim Pascual
02/05/2015 Esports
Joan Losada i Aina Muñoz guanyen la XXVI Milla Urbana
El nou recorregut de la cursa va ser tot un èxit

Com cada primer de maig, la Milla Urbana de Castellar ha tornat a omplir de corredors els carrers de la vila. El Club Atlètic Castellar organitza des de fa 26 edicions un dels més mítics esdeveniments de la vila, que aquest any amb més de 200 corredors va canviar d'escenari, per tornar a sortir des de la Plaça Major de Castellar.

El júnior Joan Losada (CAC) va ser el guanyador absolut de la prova, acompanyat de la cadet Aina Muñoz (CAC) en categoria femenina.
A Losada (0:05'00.78), el van acompanyar al podi Gerard Arderius, també del CAC i en categoria promesa, i tercer Iván Guillén, juvenil també del CAC. Quart va ser Josep Surroca (Veterà del CAC) i cinquè Jordi Graells (Sènior, CAC).
La cadet Aina Muñoz va aconseguir la victòria absoluta amb un temps de 0:06'39.49, seguida de la guanyadora Open, Yolanda Villaraso i tercera Lidia Sánchez (Bonavista).

Per categories, en prebenjamí femení, Noah González (Bonavista) va ser la guanyadora, acompanyada al podi per Dana Pardo (Bonavista) i Mar Franch (Sol i Lluna). Al masculí, va el guanyador va ser Joaquín Guirao (Sant Esteve), seguit per Arnau Bertrán (Joan Blanquer) i d'Albert Castillo (Sant Esteve).

En benjamí femení, Laia Arderius (Sant Esteve) va acabar amb el millor temps, seguida de la seva companya Laia Romero. Jasmina González va completar el podi de la categoria. En masculí, èxit de la Immaculada amb tres atletes al podio: Arnau Querol va ser el més ràpid per davant de Saul Corral i d'Eloy Fornell.

En alevins femenins la Clàudia Alarcón (Sol i Lluna) va superar a Paula Clermont (Emili Carles) i a Queralt Juan i en masculí, Jan Casamada (Sol i Lluna), Àlex Fernández (Sant Esteve) i David Fernández (CAC) van completar el podi.

Les germanes Surroca Figueres (Emili Carles) van aconseguir les dues primeres posicions a la categoria infantil femenina, amb la Gisela en primera posició i la Carla en segona, seguides de Lucía Llopis (Joan Blanquer). En masculina va ser el CAC qui va aconseguir les dues primeres posicions amb Pau Casamitjana i Martí Capel, seguits de Èric Haba (Bonavista).

Aina Muñoz (El Casal) també va guanyar en cadet femení i Alba Reig (CAC) va ser la primera en promesa femení, seguida de Claudia Mata. Suriol Avellaneda (Puig de la Creu) va ser el guanyador en cadet masculí.

En categoria juvenil, Iván Guillen, Adrià Girbau i Álvaro de la Torre, del CAC, van monopolitzar el podi.
Losada, el guanyador absolut de la prova, també ho va ser de la categoria junior i Gerard Arderius, segon absolut, també va ser el campió en promesa. El cinquè absolut, Jordi Graells ho va fer en el sènior masculí.

En veterans, tres atletes del CAC, Josep Surroca, Javi Murcia i Josep Permanyer van omplir el podi. En femení, Carina Figueres i MªCarmen Escobar, del CAC, van ser primera i segona respectivament, seguides per Verónica Moreno (El Casal).

Per finalitzar, a la categoria Open Masculí, la categoria per a no federats, Jordi Jiménez (CAC) va ser el guanyador, seguit de Marc Gallego (CAC) i Miguel Ángel Ramos (Sol i Lluna). A l'Open femení, Yolanda Villarraso es va emportar la victòria per davant de Lidia Sánchez (Bonavista) i Pilar Munt (Sant Esteve).

Un total de 205 atletes van prendre part en l'edició 2015 de la prova castellarenca, sent l'Escola Bonavista l'entitat amb més participants (55), seguits per el Sol i Lluna (48) i el Sant Esteve (44).

Podeu veure el vídeo de la Milla Urbana clicant aquí.