asa8067_617x412
El retorn de 'Grego' Carreras no ha servit per millorar en atac. Albert San Andrés
27/01/2019 Esports
Escaldats (5-1)

Una UE Castellar sense ambició es complica la vida a Caldes i empata amb el descens

Caldes de Montbui sempre és un camp difícil, però aquesta temporada s'ha confirmat com a un dels més difícils de la categoria. La UE Castellar de Juan Carlos Rodríguez ha donat una pèssima imatge caient per 5 a 1, en un partit sense recursos ni ambició, on l'efectivitat de l'equip local ha estat la tònica durant els 90 minuts.

Després de l'adéu de Dani Quesada aquesta setmana, el Castellar segueix perdent jugadors i sense tenir fitxatges nous, un handicap per a Juan Carlos Rodríguez que segueix tapant forats com pot des de la banqueta. El Caldes de José Luís Duque ha deixat en evidència totes les carències d'un equip que ha deixat de tenir recursos i amb una falta evident de qualitat sobre el terreny de joc.

Sense Óscar Carmona per sanció, els castellarencs començaven un fred partit al Municipal de la Torre Roja de Caldes, on el vent era un dels protagonistes principals. Els castellarencs sortien a manar al camp, davant d'un ordenat Caldes que les veia venir i que no deixava manar als de Rodríguez durant els primers 15 minuts.

Les arribades eren pel Castellar, però era el Caldes qui posava els gols. Al minut 20, el local Rubén Ruiz anotava un gol de falta des de la dreta, que feia trontollar la porteria defensada per Alberto Serrano, deixant encara més fred l'ànim castellarenc. Només sis minuts més necessitava Adama Sissoko per construir-se una galopada en solitari, després de recuperar al centre del camp, superant de vaselina a Serrano.

Amb el 2-0, el Castellar reaccionava i en la primera jugada, Grego Carreras s'inventava un xut des de l'esquerra, que rebotava al travesser i botava dins de la porteria. El línia, molt atent, donava el gol que semblava hauria de servir de revulsiu pels visitants.

No era així i el Caldes, fent gala d'una efectivitat brutal, anotava un altre gol al 42. Adama copiava el primer i ho tornava a repetir: galopada en solitari i vaselina per la dreta, per fer marxar als calderins amb un contundent 3-1 al descans.

Sense gaires recursos a la banqueta i mirant el partit des de la grada per sanció, Rodríguez feia saltar al terreny de joc a Jan Marc Roldán, asseient a Jordi Torres per treure un defensa i guanyar un davanter. El revulsiu no servia de gaire i al 69, Adama signava el hattrick després de culminar una contra.

Amb una renda insalvable, el Caldes esperava tancat en defensa al Castellar que tocava al centre del camp però no era capaç d'arribar a porteria amb perill, sent contades les ocasions de perill en tot el partit. La falta d'una referència atacant contundent a l'equip és un dels principals problemes d'un equip que ha anat perdent jugadors però que no ha fitxat res en els últims mesos. Les reiterades lesions i jugadors del juvenil als que tampoc se'ls pot demanar miracles han fet que l'equip torni a caure en caiguda lliure en un moment important de la temporada.

Un error defensiu amb el temps reglamentari complet, regalava el cinquè gol a Sebastián Villegas, que sentenciava amb el 5-1 al marcador de la Torre Roja.

"L'actitud des del començament ha estat nefasta. D'ençà que sóc entrenador al Castellar ha estat el pitjor partit, però amb diferència, en actitud d'uns jugadors que sempre han lluitat cada partit. Tres errors a la primera part i tres gols. Amb el 2-1 semblava que ens ficàvem al partit, però no ha estat així" ha explicat el tècnic Juan Carlos Rodríguez, que per enèsima vegada ha remarcat que "no arriben fitxatges, no arriba res. Seguirem amb el mateix i tirant del juvenil. Per a mi, això cada vegada té pitjor cara".

"Ja es va dir de fitxar fa un temps i no es va fer, ara ho hem de buscar de pressa i corrents en un moment molt difícil. A això s'ha de sumar que els jugadors només cobren primes i que l'equip és a Castellar, una zona difícil per venir" ha remarcat sobre la gespa de la Torre Roja.

La UE Castellar cau a la 13a posició amb 22 punts, empatant amb la Sabadellenca, primer equip en zona de promoció de descens i a només quatre del Can Parellada, primer equip dels quatre en zona de descens directe.

La pròxima jornada, el FC Cardedeu, un altre equip amb problemes en lliga, visitarà el Joan Cortiella en un nou derbi de vallesos de necessitats per ambdós equips.