Tot i fer 21 punts, Dani Benítez no va poder evitar la derrota del seu equip
Tot i fer 21 punts, Dani Benítez no va poder evitar la derrota del seu equip - A. San Andrés
12/01/2015 Esports
Ensopegada a Artés del CB Castellar (96-92)
Els homes de Dídac Herrero perden al Bages en un partit molt ofensiu
A. San Andrés
Hi ha moltes maneres de perdre els partits i quan la falta d'encert és la causant poc es pot fer. Els groc-i-negres van perdre a la pista de la Llosa Artés (96-92) en un partit de caire ofensiu en el que res no van poder fer per frenar defensivament l'allau atacant dels homes de Toni Mañosas.

El primer quart va ser de domini castellarenc, arribant a la fi dels primers deu minuts amb un avantatge d'onze punts pels de la vila (16-27), una renda que l'Artés va capgirar en el segon quart amb 26 punts d'anotació, pels 12 del Castellar, que veia frenada la seva progressió anotadora per la falta d'encert. Poc podien fer els d'Herrero per frenar a l'estrella local, Roger Portella, que amb 26 punts va ser el màxim anotador del partit, amb una demolidora estadística en tirs lliures: 15 anotats de 16 llançats.
Al descans, però, els castellarencs només anaven tres punts per sota al marcador (42-39) del Municipal d'Artés, però ni el bon atac al tercer quart amb 29 punts va apropar als d'Herrero al marcador (77- 68).

Tot i la destacada actuació de Dani Benítez (21 punts) o de David Pino (20) els groc-i-negres no van poder frenar l'Artés. Ni tan sols la doble figura del pivot castellarenc Sergio García (16 punts i 11 rebots) va servir per aconseguir el triomf. A la fi de l'últim quart, l'electrònic reflectia el 96-94 final, en un quart on els del Bages van tornar a imposar la seva superioritat al marcador amb 29 punts, pels 24 del de Castellar. Un partit difícil pels d'Herrero, que tot i perdre, van donar una imatge positiva i signes d'evident recuperació per sortir del pou de la classificació.

Dídac Herrero es mostrava clar i concís: "La nostra falta d'encert quan guanyàvem de quatre punts ha estat la nostra condemna. No hem sabut administrar la renda del primer quart i la gran feina de Roger Portella per l'Artés és indiscutible. Es fa molt difícil frenar un jugador d'aquestes característiques". Portella és un dels jugadors amb millor coeficient de la categoria i amb molta experiència en categories superiors.

El proper partit serà al Pavelló Puigverd, diumenge 18 a les 19:00 contra la Salle Manresa, equip que ocupa la desena posició de la taula i que ve de perdre a casa contra el One Ceset (54 a 67).