Toni Roura ha estat el jugador més destacat del CB Castellar amb 25 punts
Toni Roura ha estat el jugador més destacat del CB Castellar amb 25 punts - Quim Pascual
29/03/2015 Esports
Derrota inesperada del CB Castellar al Puigverd
Els de Dídac Herrero no han pogut aconseguir la setena victòria consecutiva a casa i cauen contra el CN Sabadell (69-73)
Les ratxes sempre tenen un final i aquest final ha arribat avui contra el CN Sabadell, cuer de la categoria, que ha pogut guanyar al Puigverd (69-74) i evitar la setena victòria consecutiva a casa dels groc i negres.
"No ha estat una derrota inesperada. Tota derrota pot ser esperada o inesperada. És un moment de la temporada en que tots estem carregats físicament i amb lesions pot passar de tot. Hem deixat de portar la iniciativa i ens han guanyat" ha declarat Herrero al final del partit.

El començament del partit al Pavelló Puigverd no donava idea del que passaria després, ja que un parcial de 7-0 a favor dels de Dídac Herrero, amb dues cistelles de Dani Benitez i un triple de Toni Roura posaven per davant als locals i no donaven alternativa als sabadellencs. El domini del partit era total pels castellarencs que marxaven al minut de descans amb un 22-13 al marcador.

El segon quart ja es torçava amb un parcial de 6-0 pels de Sabadell només començar els 10 minuts. El CB Castellar no anotava fins gairebé cinc minuts després de començar amb una cistella de dos punts de Rafa González que trencava la mala dinàmica anotadora del quart.
A 2:47 pel final, el col•legiat Xavier Berasaluce assenyalava una discutible falta antiesportiva a Kelvis Thereze, avui amb minuts després de l'absència de Sergio García que no ha arribat a temps pel partit, que servia perquè el Club Natació capgirés el marcador per primera vegada al partit amb un 28 a 31.
Al descans, els d'Herrero arribaven amb un controlat 31 a 34 i tot feia preveure al públic assistent que era un resultat fàcilment capgirable.

Però la segona part tampoc començava millor i un triple del Sabadell al primer minut allunyava de sis als visitants, que encertaven en gairebé tots els tirs, tant els fàcils com els difícils.
Uns minuts de tanteig entre els dos rivals no feia avançar gaire el marcador fins que a 3:55 pel final, un Toni Roura molt efectiu -ha acabat com a màxim anotador del Castellar amb 25 punts- marcava des de 6,75 per posar el 40 a 44 al marcador.
Aquest triple però era contestat poc després per un estel•lar Pau Viladomat, exjugador castellarenc, per marxar de nou a falta de poc més de dos minuts.
A falta de 35 segons per terminar el tercer quart, una antiesportiva assenyalada sobre David Pino, donava opcions d'abaixar la diferència al marcador.
A falta de 2,8 segons, una jugada assajada acabava amb un triple des de mig camp pels sabadellencs que deixava en 10 punts la diferència (47-57).

I a l'últim quart, una sèrie de recuperacions en defensa per part dels homes d'Herrero acostaven a tres punts als castellarencs i un triple de David Pino feia creure en la recuperació.
Els groc-i-negres no baixaven els braços i a 3:03 pel final un altre triple magistral de Toni Roura posava un punt per sota (62-63) als locals, que veien com podien capgirar el partit.
El Sabadell però, molt segur en el tir, aconseguia un parell de recuperacions i amb un Viladomat molt inspirat aconseguia la seva tercera victòria consecutiva i evitava la setena a casa del CB Castellar.

"El tema de l'encert no és per casualitat, si estàs bé entren millor. Al final el joc es resumeix en això" apuntava Dídac Herrero al finalitzar.
"Ara descansarem la Setmana Santa per recuperar el cos i la ment i els jugadors lesionats per afrontar els cinc partits que queden per evitar el descens i el playoff" va afegir.

El CB Castellar queda en onzena posició a la lliga a només una victòria del CB Vic i del Argentona, els equips que els precedeixen a la taula.