Marcel Montllor lluita en un atac a la primera part del partit de Sant Feliu_617x412
Marcel Montllor lluita en un atac a la primera part del partit de Sant Feliu - A. San Andrés
26/09/2016 Esports
Derrota amb dignitat (6-4)
L'HC Castellar cau a Sant Feliu de Codines, però el joc de l'equip evoluciona
L'inici de temporada per l'HC Castellar no ha estat tot el satisfactori que es podia esperar pel que fa a resultat, tot i que l'evolució del joc de l'equip de Fidel Truyols en comparació de la temporada passada dóna esperança de cara a no patir tant durant aquesta. La derrota a la difícil pista del CHP Sant Feliu (6-4) no reflecteix del tot el joc viscut al Francesc Cassart de la localitat del Vallès Oriental.

Ni tan sols la dura tempesta que va caure minuts abans del partit a Sant Feliu de Codines -on al carrer principal les voreres quedaven tapades per l'aigua- van poder frenar el reforçat equip local davant d'un Castellar que manté el bloc de la temporada passada. Un equip el de Fidel Truyols, on només hi ha hagut la baixa de Yeray Aragonés i el retorn de Jordi Nogales procedent del Barberà, que des del primer moment va saber estar a l'altura del partit.

Als locals només els calien tres minuts per inaugurar el marcador de la mà de Xavi Bonada en una contra i ja es complicava de bon inici el partit pels castellarencs, que tot i anar pel darrere del lluminós arribava amb facilitat a la porteria contraria.
Sergio Ruiz cometia penal al cap de cinc minuts, però s'encarregava d'aturar-lo sense dificultats, mentre els seus companys no gaudien de sort a l'hora de finalitzar les jugades. El Sant Feliu portava la iniciativa, tot i que l'equip visitant no es rendia i feia de les contres la seva arma més letal, tornant a ser la falta de punteria, la carència més marcada de l'equip.

A cinc pel final de la primera part, el local Molas, anotava a la contra el 2-0 i segons després ho tornava a fer, en els minuts més desencertats dels granes al terratzo del Cassart.
Amb el 3-0 al marcador, Jordi Vegas se la jugava des de lluny, retallant diferències. En menys d'un minut, s'havien anotat tres gols -dos locals i el visitant- canviant el signe del partit.

Però els de Truyols no volien donar el seu braç a tòrcer tan aviat i a 11 segons d'acabar el primer període, Marcel Montllor anotava en una directa, marxant al vestuari amb un just 3-2.

A la tornada, al rival li calien vuit minuts per aprofitar un error atacant dels granes perquè Vila marqués en solitari i a plaer davant Ruiz, que res podia fer per evitar el quart. Una directa, tan sols un minut després, significava el segon gol de Bonada.

El Castellar però no s'enfonsava i Vegas retallava de penal al minut 10), desaprofitant però una directa cinc minuts després. A la següent jugada, els locals no desaprofitaven una jugada a pilota aturada per sorprendre els castellarencs, amb un Sergio Ruiz que estava sent objecte de falta per part d'un rival.

El 6-3 forçava a Truyols a demanar temps mort, aconseguint l'efecte desitjat pel seu equip, ja que reaccionava en atac, assetjant la porteria local fins al final del partit. Vegas anotava a set pel final i l'Oriol Comas estavellava una pilota al travesser. A dos per acabar, Vegas no transformava un penal, deixant el partit amb el definitiu 6-4 i un bon regust de boca, veient que l'equip comença a trobar el seu estil de joc i que no es desorienta com la passada temporada en els moments complicats.

"S'ha competit, hem tingut moltes oportunitats. Comencem una mica com la temporada passada desaprofitant moltes oportunitats, però he vist l'equip amb molt més ritme que l'any passat, on aquí vam anar a remolc d'ells i perseguint la pilota" va explicar a peu de pista Truyols. "El Sant Feliu s'ha reforçat molt bé amb jugadors de Nacional Catalana, però tot i això amb una mica més de punteria, el partit hauria pogut ser nostre" va afegir.

El tècnic castellarenc creu que "l'equip sap el que fa i al que juga, tot i que potser encara falta una mica més de físic. Ho hem notat també per no tenir recanvi on escollir. El ritme també s'ha notat, però marxo content i sabent que seguint aquest ritme podem sumar a partir de la propera jornada", mentre explica que l'objectiu d'aquesta temporada serà "no patir com l'any passat" i intentar ser un equip "de mitja taula".

L'equip marxa de Sant Feliu, doncs, amb la sensació de millora, tot i no sumar cap punt, i la propera jornada contra el Ripollet -equip ascendit aquesta temporada- espera sumar els primers tres punts de la temporada.