El gol de Carlos Silva no va servir per aconseguir els tres punts
El gol de Carlos Silva no va servir per aconseguir els tres punts - Quim Pascual
16/03/2015 Esports
Caiguda lliure de la UE Castellar a Les Franqueses (3-1)
Segona derrota consecutiva de l'equip de Juan Antonio Roldán
La UE Castellar torna a perdre en lliga (3-1), aquesta vegada contra el Bellavista Milan a Les Franqueses, en un partit on sempre han anat a remolc al marcador i que només un penal els ha permès empatar a un.

Arribats a aquest punt de la temporada amb l'estat físic i mental ja força gastat, els futbolistes comencen a notar el pes de tota una temporada. Això es potser el que els hi passa als jugadors de la UE Castellar, que per segona jornada consecutiva han deixat de sumar els tres punts. Aquesta vegada en la visita al camp del Bellavista Milan, a Les Franqueses.

Els homes de Juan Antonio Roldán no començaven bé el partit, i al minut 3, el davanter local, David Pérez, aconseguia el primer gol pel seu equip, agafant gairebé en l'escalfament als castellarencs.
Al 12, un penal transformat per Carlos Silva permetia acostar-se al marcador als blanc-i-vermells, però al 28, de nou marcaven els locals el 2 a 1, resultat amb el que s'arribava al descans.
A la mitja part, Roldán feia canvis a la defensa i donava entrada al camp a Enric Raya en substitució de Jordi Torres, però vint minuts després el mateix Raya abandonava el terreny de joc lesionat i era substituït per Sergi López.
El técnic castellarenc esgotava les seves opcions per aconseguir l'empat a Les Franqueses i al minut 76 feia un triple canvi, saltant al terreny de joc Eric Serna, Ismail El Hasnaoui -jugador del B- i Josep Pujol 'Pepo' en substitució de Marc Argemí, Marc Damas i Carlos Silva, l'autor de l'únic gol castellarenc.

La segona part semblava que acabaria sense gols, però encara quedava temps per l'últim disgust del quadre castellarenc, ja que al minut 89, Pedro Rodríguez marcava el definitiu 3 a 1.
La UE Castellar segueix a cinc punts de la segona posició, tot i que ja és a quatre del tercer classificat, el Sallent.
Afavorits pels resultats -el Lliçà d'Avall i el Gironella han perdut- encara conserven una jornada més la quarta posició, tot i que un altre ensopegada pot acabar amb les aspiracions a les places d'ascens dels homes de Roldán.

El proper partit de lliga enfrontarà a la UE Castellar al Pepín Valls contra el Tibidabo Torre Romeu, 15è classificat i en zona de descens directe.