Assaig1_1440x961
Assaig de la canalla dels Capgirats. ||CASTELLERS DE CASTELLAR
04/06/2021 Cultura
Es reprenen els assajos castellers

Els Castellers de Castellar tornen a assajar després d’una aturada de més d’un any

El divendres 21 de maig els Castellers de Castellar van fer el primer assaig després de l’aturada de més d’un any causada per la pandèmia. De moment, els assajos són de canalla, que són els que més trobaven a faltar l’activitat castellera i també el grup que més haurà canviat quan es recuperi la normalitat al món casteller. De totes maneres, la intenció de la colla també és anar recuperant de mica en mica l’activitat a la resta de la colla.

Per començar, fa poc va organitzar una sortida a Castellar Vell, un lloc significatiu per als Capgirats. Van poder recuperar el contacte entre els castellers, molts dels quals feia mesos que no es veien. Ara per ara els Capgirats assajaran els divendres seguint totes les indicacions de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya: els assajos han de ser màxim de vint persones, totes han de portar una mascareta FFP2 o quirúrgica, el local s’ha de desinfectar després de cada assaig i els participants han de firmar una declaració autoresponsable, entre altres instruccions.


Els Capgirats afronten aquest retorn a l’activitat amb cautela però amb l’esperança de poder anar normalitzant la situació i d’aconseguir recuperar les ganes de fer l’aleta de tots els antics membres de la colla i dels que s’hi sumin a partir d’ara. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris