Els alumnes participant al taller de realitat virtual
Els alumnes participant al taller de realitat virtual
15/04/2019 Actualitat
L'escola Mestre Pla dedica la Setmana Cultural a les noves tecnologies

A més de realitat virtual, robòtica i tallers de 'lightpainting', una de les activitats globals d’escola ha estat dissenyar un joc per a android, el Parkour Extrem

L’escola Mestre Pla va dedicar la seva 13a Setmana Cultural a les noves tecnologies. Els alumnes d’educació infantil i cicle mitjà han fet diferents tallers i activitats. El director de l’escola, Xavier Carceller, ha apuntat que l’activitat que ha triomfat més en aquesta setmana “ha estat la realitat virtual, a més dels tallers de robòtica i ‘lightpainting’ , un taller on amb llums es fan dibuixos i s’expliquen històries”. S’han fet també programació de LEDS amb creació d’efectes de llums, colors i moviments mitjançant la programació amb Scratch. Els alumnes del cicle superior han fet un cinefòrum sobre la pel·lícula ‘Retorn al futur’ i una sortida al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa (mNACTEC).

 

Una de les activitats globals d’escola ha estat dissenyar un joc per a android, el Parkour Extrem, i que es pot jugar clicant en aquest enllaç.

 

Divendres passat es va tancar la Setmana Cultural amb una festa de cloenda, oberta a tota la comunitat educativa de l’escola per poder gaudir en família de les diferents activitats, tallers i espectacles.

 

Pares, mares i alumnat ha gaudit molt fent volar drons, fent dibuixos en la foscor amb colorits llums leds, vivint experiències amb ulleres de realitat virtual o conduint cotxes i motos en els simuladors, entre altres activitats.

 

PHOTO 2019 04 08 12 20 44 (1)

Un dels resultats efectistes del taller de lightpainting del Mestre Pla

 

Com cada curs no ha faltat el sopar de germanor i un ball de fi de festa després de veure un espectacle audiovisual de llums, formes, música i color amb raigs làser.

Comparteix
M'agrada
Comentaris