Joan Alonso va rebre una medalla pels seus 30 anys de servei el 2016 - Q. Pascual
Joan Alonso va rebre una medalla pels seus 30 anys de servei el 2016 - Q. Pascual
12/03/2019 Actualitat
Ha mort Joan Alonso, cap de la Policia Local

Portava més de 30 anys al capdavant de la policia de Castellar

El castellarenc Joan Alonso, cap de la Policia Local de Castellar, ha mort aquest dilluns amb 63 anys a causa d’una malaltia que el tenia de baixa des del passat estiu. La notícia ha causat commoció tant en la prefectura de la policia de la vila com a l’Ajuntament, al qual estava vinculat des de la dècada dels anys vuitanta. Com a funcionari policial, Alonso va ser nomenat cap de la policia local l’any 1985, càrrec al qual ha estat vinculat tots aquests anys. De fet, fa tres anys va rebre el reconeixement de l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya per la seva permanència i dedicació com a cap de Policia durant 30 anys. En concret, el passat febrer, Joan Alonso va complir 34 anys al capdavant d’aquest cos de seguretat.

 

Recentment, Alonso també va ser distingit pel cos dels Mossos d’Esquadra  per "la implicació i coordinació de Joan Alonso amb el cos de Mossos d'Esquadra, en la recerca de millores per tal d'obtenir una millor eficàcia i oferir tanmateix un servei de qualitat a la ciutadania".

 

El funeral per Joan Alonso tindrà lloc aquest dimecres a les 12.00h a l’Església de Sant Esteve de Castellar.

 

"Tarannà entranyable"

En declaracions al magazín 'Dotze' de Ràdio Castellar, l’alcalde Ignasi Giménez ha subratllat que Joan Alonso ha estat “una institució a l’Ajuntament, una persona sempre molt implicada. Amb ell es va constituir i va créixer la policia local. És una pèrdua molt gran per a l’Ajuntament i per al municipi”. També ha destacat el “tarannà entranyable” i la seva “exemplar vocació com a servidor públic”

 

DARRERA MODIFICACIÓ: 13.28 H

Comparteix
M'agrada
Comentaris