Imatge dels agents que han rebut felicitacions i reconeixement per la seva tasca dins del cos / GEO
Imatge dels agents que han rebut felicitacions i reconeixement per la seva tasca dins del cos / GEO
11/04/2019 Actualitat
Castellar acull per tercera vegada l’acte de celebració del Dia de les Esquadres de l’ABP Sabadell

Durant l’acte s’han atorgat una quarantena de felicitacions a agents i comandaments dels Mossos d’Esquadra

Castellar del Vallès ha acollit aquest matí l’acte de celebració del Dia de les Esquadres, un esdeveniment organitzat per l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Sabadell (ABP Sabadell), que engloba tots els municipis de la seva competència (Castellar, Sentmenat, Sabadell, Polinyà, Santa Perpètua, Palau-solità i Plegamans, Sant Quirze del Vallès, Sant Llorenç Savall i Gallifa). El Dia de les Esquadres és una celebració anual que té per objectiu considerar la feina de totes aquelles persones que integren els Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, la jornada ha servit per fer públiques una quarantena de felicitacions a agents i comandaments dels Mossos d’Esquadra que en el darrer any han destacat de forma meritòria en alguna de les seves actuacions. “En aquest acte el que hi ha, sobretot, és emotivitat”, va afirmar el sotscap de l’ABP Sabadell, Roger Sales. “Se’ls fa un reconeixement i ho fem davant de la ciutadania perquè vegin la gent bona que hi ha al cos, nosaltres ja ho sabem però volem que ho sàpiga tothom”.

 

A l’acte, que s’ha dut a terme a l’Auditori Municipal Miquel Pont, hi ha assistit l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, el cap i el sotscap de l’ABP Sabadell, Roger Sales i Felip Garcia, respectivament, i el cap de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Santa Perpètua, Antoni Pérez. També hi han estat presents alcaldes i regidors de les localitats que integren l’ABP Sabadell, a més de personal de l’àmbit judicial, de la Cambra de Comerç i de les diferents policies locals, entre d’altres.

Durant l’acte, a més dels parlaments de l’alcalde de Castellar i del cap de l’ABP Sabadell, hi ha intervingut una Mossa d’Esquadra en nom de tots els policies que han rebut les felicitacions.

 

Durant l’acte s’han viscut moments emotius quan s’ha recordat al que va ser cap de la Policia Local durant tres dècades, Joan Alonso.

Comparteix
M'agrada
Comentaris