07/06/2024 Opinió
Resposta a ‘Records del Centre Feliuenc’
Eduard Montero

En vint anys no recordo veure’l mai dintre del centre, aquest espai desenvolupa una activitat social com lloc de trobada i acollida, respectant a l’individu independent de la seva llengua i “pinta”, aquí no trobarà sentiments de discriminació, ningú et preguntarà pel teu passat, és un espai on trobaràs sentiments de respecte i familiaritat, independent de l’estatus social i origen. 
Soc usuari habitual junt amb molts vilatans, la meva família i jo sempre acabem dient que si no existís, s’hauria d’inventar, és una llàstima que vostè en tingui aquesta visió.
Avui dia estan en desús llocs que tinguin, com aquest, una essència pròpia, on tinguis aquests sentiments de familiaritat amb gent que no és de la teva sang. 
Si canvia d’opinió amb la família del centre sempre es trobarà benvingut i respectat, independentment de la seva forma de pensar.
El fet d’identificar-se amb les sigles d’un partit polític fa pensar; sempre he respectat el partit, m’agradaria creure que els seus comentaris són en l’àmbit particular i no d’ERC. Desitjo de tot cor que no sigui així, però em fa pensar que és una forma de forçar canvis per interessos personals, ara que està a prop la renovació de la concessió.
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris