12/07/2019 Opinió
Enhorabona a la Comissió organitzadora de la Festa Major de Sant Feliu del Racó
Ignasi Giménez

Per segon any consecutiu la Festa Major de Sant Feliu del Racó s’ha celebrat el mes de juliol amb l’objectiu de facilitar l’assistència del màxim nombre de veïns i veïnes.


Novament ha estat un encert i un èxit organitzatiu, tot i que la pluja va amenaçar alguns dels actes programats. Durant els quatre dies que ha durat la festa, petits i grans han pogut gaudir d’una oferta àmplia de propostes per a tots els gustos.


Han estat activitats pensades perquè tota la família s’ho passi d’allò més bé: espectacles infantils, esport, gastronomia, ball de Festa Major i una bona oferta d’activitats tradicionals.


La Festa Major de Sant Feliu del Racó s’ha convertit en una cita ineludible per a tots els feliuencs i feliuenques però també per a la resta de castellarencs i castellarenques que s’apropen amb l’intenció de retrobar-se novament amb els amics i de gaudir de l’ampli ventall d’activitats que ofereix.


La magnífica acollida que ha tingut la festa i els bons records que ens ha deixat ha estat possible gràcies a la feina de les Associacions de veïns, la Comissió de festes i un bon grapat de voluntaris i entitats que han treballat durant mesos.


A totes aquestes persones que s’han arremangat per fer que Sant Feliu torni a lluir per Festa Major vull traslladar-los la meva felicitació i agraïment. Una vegada més heu demostrat la vostra singularitat i dinamisme.


I no oblidem que aquest cap de setmana tenim una nova cita amb la Festa Major de Can Font i Ca n’Avellaneda, que ens ofereix diversió garantida.


Gràcies a tots i totes les que contribuïu a fer poble!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris