Dissabte passat la família Casajuana Vendrell va celebrar el 50è aniversari de l’STOP i aquest fet és més que destacable a Castellar, on cada dia imperen més les cadenes i franquícies, com arreu. L’STOP clarament és un negoci familiar molt arrelat a la vila i la celebració del 29 de novembre passat va ser un èxit, segurament perquè hi ha hagut molta feina a darrere. Però jo no pretenc fer-ne cap escrit perquè no en sé prou. Del que sí que he après una mica en els últims anys és d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, del sobrecost que suposa per a les persones que ho pateixen, i massa sovint de les dificultats de participar en menjars populars. Per això crec que la gent de l’STOP va tenir un detall importantíssim oferint la xocolatada apta per gent celíaca i intolerants a la lactosa, un detall que marca diferència i obre moltes portes que caldria que sempre estiguessin obertes. Cal, doncs, que sigui un exemple a seguir, encara que avui sigui prou peculiar per fer-ne un agraïment públic.