11/01/2019 Opinió
Cinc reptes per al 2019
Rafa Homet

Tanquem el cicle nadalenc amb el bon regust de boca que han deixat les noves carrosses reials i la feinada feta pel Grup Il·lusió. 
Afortunadament, no són una excepció, a Castellar gaudim d’un seguit d’entitats que fan que el cicle festiu de Nadal sigui de molt interès, i estic convençut que cal preparar una presentació conjunta per fer de Castellar del Vallès una visita obligada en aquestes dates.
Entrem, doncs, de nou a la rutina, amb molts reptes personals i col·lectius. Permeteu-me que en destaqui cinc de polítics per a aquest 2019:
-Castellar, vila republicana: La República no és només l’organització que volem per a Catalunya dins el concert de les nacions, és una manera de governar. Corresponsabilitat entre el govern i la ciutadania, transparència, honestedat, participació a les decisions que marquen el futur i també el dia a dia del nostre poble. Informació per prendre decisions.
- Castellar, amb nom propi: pensar, actualitzar i definir la identitat castellarenca, de què volem presumir davant el món, el motiu pel qual volem ser coneguts. Apostar fort per una estratègia econòmica innovadora.
- Castellar, poble connectat: la connexió amb el tren i l’autopista, la mobilitat interna, l’aparcament, el transport públic i la connexió entre Sant Feliu, el nucli i les urbanitzacions, han de ser la prioritat municipal. Ens cal connectar de nou amb el nostre entorn natural.
- Castellar, poble per a tothom: fer del feminisme, la cultura, l’educació inclusiva i la justícia social els eixos de l’acció municipal.
- Castellar, poble amb piscina: pública, descoberta i amb la dignitat que es mereix una població de més de 24.000 habitants.
Hi continuem treballant, que les coses no passen soles. Que tingueu un pròsper 2019.

Comparteix
M'agrada
Comentaris