Els periodistes Guillem Plans i Rocío Gómez, en un dels programes del magazin Connectats de Ràdio Castellar i La Xarxa

Connectats

Benvinguts al Connectats, el magazín que s'elabora de manera conjunta per Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat.cat, Badalona Ràdio, el Prat Ràdio i Ràdio Castellar. Continguts de proximitat a la teva ràdio local cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 16h i fins les 18h. Guillem Plans, Jordi Rius i Rocío Gómez, us aproparan l'actualitat de Castellar del Vallès a través de la 90.1 FM i de lactual.cat

Els periodistes Pau Duran, de Ràdio Sabadell, i Rocío Gómez, de Ràdio Castellar, durant l'entrevista a Mariola Dinarès - CUGAT MÈDIA
Entrevista a Mariola Dinarès

La periodista especialitzada en noves tecnologies i mitjans digitals, presentadora del programa Popap de Catalunya Ràdio, Mariola Dinarès, passa pel programa especial del Connectats amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio

 
Tertúlia dels directors de Cugat Mèdia, L'Actual i El Prat Ràdio, al programa especial del Connectats del Dia Mundial de la Ràdio - R.G.
El futur de la ràdio

Tertúlia amb els directors de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, El Prat Ràdio, Imanol Crespo, i L'Actual, Julià Guerrero, al programa especial del Connectats amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio

 
Montserrat Vilà i Santasusana, dimarts passat, a L'Aula - R.GÓMEZ
Entrevista a Montserrat Vilà

És professora de la Universitat Autònoma, llicenciada en Filosofia i Lletres, i també Filologia Catalana, s’ha especialitzat en la comunicació, en l’oratòria. És autora de publicacions com ‘Pensar abans de parlar: l’oralitat reflexiva’ o ‘Els secrets de parlar en públic’, i ha passat pel Connectats.

 
Lídia Urrútia i Rosa Maria Arner són les Dames del Crim - R.GÓMEZ
Les Dames tornen amb un enigma

Les Dames del Crim, Rosa M. Arner i Lídia Urrútia, tornen al Connectats per presentar-nos la novel·la 'Fora de joc a Montserrat' de Màrius Serra i Oriol Comas

 
El xef Carles Calsina, del restaurant Garbí, ratllant una tòfona negra sobre el plat d'un dels comensals
Jornades gastronòmiques de la tòfona i el pèsol

 Carles Calsina, president de Cuina Vallès i responsable del restaurant Garbí, que té la distinció Bib Gourmand de la guia Michelín, passa pel Connectats

 
+ Vídeos