guillem_1440x961
Guillem Plans de Ràdio Castellar i Núria Rodríguez de Ràdio Ciutat de Badalona en un moment de l'entrevista a la vicepresidenta del Banc d'Aliments Roser Brutau
17/05/2024 Actualitat
Les ràdios locals s’uneixen per una bona causa

Ràdio Castellar ha estat una de les 150 emissores municipals i locals que han participat en un programa especial de 12 hores amb l'objectiu de recollir llet per al Banc d'Aliments

Des d’aquesta matí, a les 9 en punt, i fins a les 21 hores, les ràdios locals han unit esforços per una bona causa: recollir el màxim de litres de llet possibles per donar-los al Banc dels Aliments en una acció gairebé sense precedents en la història del panorama comunicatiu català. De nord a sud i d’est a oest, i sota el nom de ‘Dia R’ les ràdios locals han sortit al carrer amb l’objectiu solidari de recollir llet en una acció coordinada amb el Banc dels Aliments, encarregat de distribuir els litres de llet entre famílies en situació de pobresa. El cas de Ràdio Castellar ha estat especial perquè el mitjà municipal castellarenc s’ha desplaçat fins el pati del Palau Robert de Barcelona per participar en un bloc especial juntament amb les ràdios amb les quals realitza cada tarda el magazín Connectats (Ràdio Sabadell, Ràdio Terrassa, Cugat, El Prat Ràdio i Ràdio Ciutat de Badalona).

 

En concret, per l’espai on ha participat Julià Guerrero i Guillem Plans per part de Ràdio Castellar han passat la vicepresidenta del Banc dels Aliments, Roser Brutau, el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i la presidenta de la Diputació Lluïsa Moret. La demostració de força i empenta de les emissores locals també ha volgut ser una manera col·lectiva de celebrar el centenari del naixement de la ràdio a Catalunya que s’està commemorant aquest 2024.

 

dae9bed4 f64d 42aa b18a 24fc0ad3aaf1

La vicepresidenta del Banc dels Aliments, Roser Brutau, el conseller delegat de La Xarxa Marc Melillas, el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i la presidenta de la Diputació Lluïsa Moret.

Comparteix
M'agrada
Comentaris