07 casals_1440x961
Participants del casal Canglomerat Escola d’Escalada als jocs d’aigua. || C.DOMENE
15/05/2024 Actualitat
Més de 32 propostes d’‘Estiu enriquit’

L’Ajuntament destinarà 25.000 euros a la iniciativa que es fa per 5è any
 

Redacció

Un total de 27 entitats promotores d’educació en el lleure oferiran aquest estiu fins a 32 propostes diferenciades adreçades a infants i joves en el marc del projecte Un estiu enriquit. L’Ajuntament donarà continuïtat per cinquè any consecutiu a aquesta iniciativa, amb l’objectiu que la vila disposi d’una oferta coordinada de propostes d’estiu que tinguin en comú l’acompanyament educatiu i socioemocional i l’enriquiment cultural i lúdic. 


Amb un total de 1.700 places disponibles, Un estiu enriquit també té com a finalitat garantir una oferta inclusiva de propostes, de manera que infants i adolescents puguin escollir en quina activitat d’estiu volen participar, i es garanteix a més l’atenció a aquells amb necessitats específiques de suport educatiu.


Per donar suport a les entitats organitzadores, l’Ajuntament tornarà a destinar al projecte una dotació de 25.000 euros. També cedirà diversos espais municipals i n’assumirà la neteja. A més, en aquesta edició es tornarà a oferir una oferta addicional d’activitats promogudes per l’Ajuntament. D’aquesta manera, infants i adolescents tindran l’oportunitat de tastar fins a 26 de propostes diferents de la del seu casal. Aquestes s’agruparan en tres grups diferenciats: activitats organitzades per serveis municipals, activitats contractades i materials lúdics per cedir en préstec.


Enguany també s’han organitzat formacions per al monitoratge dels casals d’estiu adherits al projecte Un estiu enriquit. Concretament se n’han proposat dues: una de primers auxilis i una altra de pedagogia del joc. 


El suport a les entitats promotores també inclou una campanya de difusió al portal web municipal, a les xarxes socials i al setmanari L’Actual.


El consistori oferirà un any més ajuts econòmics a les famílies que inscriguin els seus fills i filles en alguna de les activitats incloses en el projecte Un estiu enriquit. Les sol·licituds es podran cursar a partir del 20 de maig i fins al 7 de juny, ambdós inclosos, per Internet a www.castellarvalles.cat/ajutscasalsdestiu, on també es poden trobar els detalls de la convocatòria. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris