EL DIA R faldo_1440x961
Imatge de l'activitat 'El dia R' en el qual col·labora Ràdio Castellar
14/05/2024 Actualitat
Ràdio Castellar participa al programa 'El dia R'

Es tracta d'una marató de ràdio aquest divendres 17 de nou hores de durada que té també un objectiu solidari, coordinat amb el Banc dels Aliments: recaptar el màxim de litres de llet possible per distribuir a famílies en situació de pobresa

Redacció

Divendres 17 de maig, a partir de les 9h, les ràdios locals emeten ‘El Dia R’, un programa especial de 12 hores de ràdio en directe, des de les 9 fins a les 21 hores, que té un objectiu solidari, coordinat amb el Banc dels Aliments: recaptar el màxim de litres de llet possible per distribuir a famílies en situació de pobresa. Es tracta d’una iniciativa solidària, d’una banda, i de l’altra comunicativa, perquè 150 emissora locals de tot Catalunya s’uneixen per celebrar el centenari de la ràdio a Catalunya i per demostrar la força de la ràdio de proximitat.


Cada mitja hora, cada ràdio de La Xarxa intervindrà amb continguts propis del seu territori donant èmfasi  al vessant solidari amb entrevistes, responsables localsdel Banc d’Aliments i personatges populars de cada lloc. En el cas de Ràdio Castellar, el periodista del programa Connectats Guillem Plans intervindrà a partir de les 12  des del Palau Robert de Barcelona conjuntament amb Ràdio Ciutat de Badalona amb una entrevista a la vicepresidenta del Banc d’Aliments, Roser Brutau. 


Els punts de recollida de llet seran totes les ràdios locals de Catalunya. En el cas de Castellar del Vallès, el punt de recollida és el propi mitjà, al carrer Major 74, 1er pis.  La llet   ha de ser envasada en qualsevol format, exceptuant la llet fresca, que és de caducitat curta.


 A més de Castellar i Badalona,  participen al Dia R Alpicat Ràdio, Altafulla Ràdio, Canal 20 Olèrdola, Canal Terrassa-Ràdio Municipal de Terrassa, Constantí Ràdio, Cugat Mèdia, EMUM FM, El 9 FM, El Prat Ràdio, Girona FM, La Nova Ràdio, La Cala Ràdio, La Plana Ràdio, Ona Codinenca, Ona La Torre, Premià Mèdia, Ràdio Arenys, Ràdio Calella, Ràdio Canet, Ràdio Cap de Creus, Ràdio Ciutat de Tarragona, Tarragona Ràdio, Ràdio Delta, Ràdio Montgrí, Ràdio Palamós, Ràdio Ponent de Mollerussa, Ràdio Puig-reig, Ràdio Rosselló, Ràdio Sant Feliu, Ràdio Silenci, Ràdio Taradell, Ràdio Tordera, Ràdio Tortosa, Ràdio Tàrrega, Ràdio L’Escala, Ràdio L’Hospitalet de l’Infant, TV Cardedeu-Ràdio Cardedeu, UA1 Ràdio Lleida i Betevé.

Comparteix
M'agrada
Comentaris